categoryTopBlock
Lastenhuoneen sisustus

Lastenhuoneen koristeet

65tuotetta
Kampanja

Luo leikkisä ja kotoisa huone lapsellesi koristelemalla lastenhuoneesi

Lisää lapsesi huoneeseen mielikuvitusta edistäviä koristeita, jotka rohkaisevat leikkimään ja luovuuteen. Löydä valikoimamme rahanarvoiset ja hauskat lastenhuoneenkoristeet täältä Kodin1.com:sta

Kuinka koristella lastenhuone?

Lastenhuone on täydellinen paikka antaa luovuuden ja mielikuvituksen liitää vapaasti. Koristele esimerkiksi liekkisillä tauluilla, kotoisilla tekstiileillä ja ihanilla pehmoleluilla, jotka luovat satumaisin ja mukavan huoneen lapsellesi.

Mitä ottaa huomioon, kun sisustaa lastenhuonetta?

Mitkä tarpeet lastenhuoneen pitää täyttää riippuu paljon siitä missä iässä lapsi on. Nuoremmille lapsille voi esimerkiksi olla hyvä pitää paljon vapaata tilaa leikille sekä kätevää säilytystilaa. Koristele leikkisillä yksityiskohdilla ja koristeilla, jotka tekevät huoneesta erityisen eläväisen ja miellyttävän.

Kuinka ajatella kestävästi, kun sisustaa lastenhuonetta?

Samassa tahdissa kuin lapsi kasvaa muuttuvat myös hänen tarpeensa ja toiveensa, kuinka huoneen kuuluu näyttää. Voi siis toisin sanoen olla hankalaa sisustaa lastenhuone kestävästi mutta kuitenkin antaa sille tilaa muuttua. Paras neuvomme on valita huonekaluja, tapetteja ja värejä, jotka kestävät aikaa ja sitten panostaa paljon koristeisiin ja pienempiin yksityiskohtiin, jotka on helpompi vaihtaa pois.

Mistä löydän lastenhuoneen koristeita netistä?

Meiltä löydät laajan valikoiman hienoja ja lapsiystävällisiä koristeita monesta eri tyylistä huokeaan hintaan. Lastenhuoneen sisustaminen ja koristeleminen sujuu aina edullisesti ja kätevästi netissä meillä Kodin1.com:ssa.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Materiaali
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja