Missing translation for header.skipToContent

Kesän hullut hinnat - säästä jopa 60%!

Näyttää 24 tuotetta 27 tuotteesta
12
Heti kun lapsesi oppii istumaan, on mukava antaa hänelle mahdollisuus istua ruokapöydän ääressä. Kodin1:n valikoimasta löydät laajan valikoiman korkeudeltaan erilaisia lastentuoleja. Tämä siksi, että sinulla olisi mahdollisuus löytää tuoli, joka sopii erinomaisesti juuri omalle lapsellesi. Valikoimissamme on valtavasti tyyliltään erilaisia lastentuoleja, joten löydät varmasti myös omaan kotiisi tyyliltään täydellisesti sopivan mallin. Tervetuloa tutustumaan laajaan lastentuolien valikoimaamme netissä.

  • Mitä lastentuolia hankkiessa pitäisi ottaa huomioon?

    Tärkeintä on valita lastentuoli, joka on mukava juuri sinun lapsellesi. Jos lapsi istuu paljon ja pitkään, kannattaa valita jalkatuellinen tuoli. Näin lapsen on helpompi keskittyä ja pitää yllä tasapainoa.
  • Millaisia lastentuoleja on olemassa?

    Kodin1:n verkkokaupasta löydät laajan valikoiman erilaisia lastentuoleja. Valikoimassamme on muun muassa kirjoituspöydän tuoleja, lasten ruokatuoleja, lasten säkkituoleja, taitettavia lastentuoleja ja paljon muuta. Voit lisäksi valita haluatko matalan, keskikorkean tai korkean lastentuolin.
  • Kuinka pitkään lapsi voi käyttää lastentuolia?

    Suurin osa lastentuoleista sopii lapselle, kunnes hän on kaksi tai kolme vuotta vanha. Tällöin kyseessä on tuoli, josta voi poistaa turvavyöt ja jonka jalkatuki on korkeussäädettävä.