Työtuolit

Täältä löydät laajan valikoimamme työtuoleja. Löydät meiltä niin erilaiset perustyötuolit, tietokonetuolit, pelituolit kuin laadukkaat, säädettävät toimistotuolitkin. Tutustu edulliseen tuolivalikoimamme ja valitse omaan tarpeeseesi ja kotisi sisustukseen sopiva vaihtoehto. Tilauksen teet helposti ja nopeasti parilla hiiren klikkauksella!

Tarvitset kirjoituspöytäsi ääreen mukavan ja tukevan työtuolin. Vaikka maksaisit pöydän ääressä vain muutaman laskun tai surffaisit netissä vain hetken, tulee oikeaan istuma-asentoon kiinnittää huomiota. Mitä kauemmin istut paikallasi, sitä tärkeämpää ergonomisesti oikea istuma-asento on. Tuolin ergonomisuuden lisäksi sen ulkonäkö ja tyylikkyys ovat toki tärkeitä. Löydät laajasta valikoimastamme erimallisia ja -värisiä vaihtoehtoja. Suurin osa pelituoleista on valmistettu kestävästä keinonahasta/nahasta, joka on myös helppo pitää puhtaana. Ehkäpä etsit ruskeaa, retrohenkistä työtuolia tai erityisen tyylikästä toimistotuolia? Tai onko toivelistallasi valkoinen kirjoituspöydäntuoli tai peräti musta moderni työtuoli? Meiltä löydät edulliset ja laadukkaat työtuolit, jotka sopivat niin työntekoon, pelaamiseen kuin rentoon surffaamiseenkin.

Mukavat ja laadukkaat pelituolit

Pelituoli saattaa olla juurikin se tuoli, jossa vietät eniten aikaa, joten sen tulee olla muotoiltu niin, että siinä voi istua tuntikausia ilman, että keho väsyy ja puutuu. Varmista, että valitset tuolin, joka on mukava ja tyylikäs, ja samalla lisää mahdollisuutta eläytyä peliin. Hyvässä pelituolissa on siis miellyttävä istua ja samalla se on ilo silmälle! Valikoimamme sisältää tuoleja, joiden korkeutta ja selkänojan kulmaa voi säätää niin, että peliasennon saa mukautettua juuri oikeanlaiseksi. Nämä tuolit ovat suunnittelultaan moderneja ja ergonomisia, niiden istuinosassa on erityisen paksu pehmuste, ja selkänojassa tuki ristiselälle sekä niskalle.  Värivaihtoehtoja on useita, mm. musta, valkoinen, sininen, punainen ja vihreä. Valitse monista eri väreistä oma suosikkisi ja tilaa uusi pelituoli jo tänään.