categoryTopBlock
Tuoli

Penkki

328tuotetta
Kampanja

Istuinpenkit ovat sekä kauniita että käytännöllisiä. Ne sopivat erinomaisesti eteiseen, sängyn viereen tai lisäistuimeksi ruokapöydän ääreen antaen kodillesi lämpimän ja kutsuvan tunnelman. Kodin1:ltä löydät istuinpenkkejä, joiden sisällä on säilytystilaa. Valikoimassamme on myös tyylikkäitä ja muotoilultaan eleettömiä istuinpenkkejä. Valitse suosikkisi tyyliltään erilaisten ja erikokoisten penkkien joukosta, pidit sitten pehmustetuista ja verhoilluista penkeistä tai penkeistä, joissa ei ole verhoilua. Istuinpenkkivalikoimasta löytyy jotakin jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Kodin1:ltä saat edulliset ja tyylikkäät istuinpenkit nopeasti ja helposti.

Monikäyttöinen penkki

Historiallisesti penkit ovat olleet Euroopassa varsin yleisiä huonekaluja, joita talonpoikaiskodeissa on käytetty niin istumiseen kuin nukkumiseenkin. Kiitos ajattomalle muotokielelle ja monikäyttöisyydelle, ovat penkit palaamassa suosioon skandinaavisissa kodeissa. Istuinpenkkiä voidaan käyttää monella tapaa kodin tarpeista ja elämäntavoista riippuen. Sisustamalla eteisen istuinpenkillä luot lämpöisen tervetuloatoivotuksen kotiisi saapuville vieraille. Nykyään istuinpenkkejä käytetään eniten juuri eteisessä, sillä penkille on mukava istahtamaan ottamaan kenkiä pois tai laittamaan niitä jalkaan. Istuinpenkki, jossa on säilytystilaa, on käytännöllinen varsinkin pienissä eteistiloissa, sillä niiden sisään mahtuu niin kenkiä kuin vaikkapa pipoja, käsineitä, laukkuja ja sateenvarjoja. Istuinpenkki on varsin toimiva myös istuimena ruokapöydän ääressä. Näyttävä ja käytännöllinen istuinkaluste siis keittiössä ja ruokailutilassakin! Miksipä et sijoittaisi penkkiä vaikka ikkunan eteen ja viettäisi siinä mukavaa ja rentoa hetkeä kahvia juoden ja kirjaa lukien. Istuinpenkki kylpyhuoneeseen? Miksipä ei. Istuinpenkistä voi olla suuri apu kylpyhuoneessa. Sitä voi käyttää istuimen lisäksi laskutasona tai sen sisällä voi säilyttää ylimääräisiä pyyhkeitä tai vaikka pesuaineita ja siivoustarvikkeita. Istuinpenkki sopii erinomaisesti myös makuuhuoneeseen, sängyn päätyyn. Se antaa makuuhuoneellesi tyylikästä ja ylellistä ilmettä ja auttaa samalla ylläpitämään järjestystä. Penkille on helppo laskea aamiaistarjotin ja päivän lehti. Miksipä et siis loisi arkeesi hieman luksusta?

Istuinpenkkejä jokaiseen kotiin ja tyyliin

Kattavassa valikoimassamme on paljon erilaisia istuinpenkkejä. Väri-, materiaali-, koko- ja tyylivaihtoehtoja on useita. Löydät täällä niin pienet istuinpenkit kuin muotokieleltään virallisemmat ja klassisemmat penkit sekä tietysti säilytystilalliset istuinpenkit. Miksi et hyödyntäisi istuinpenkin monikäyttöisyyttä kodin jokaisessa tilassa? Pyörällistä penkkiä on tarvittaessa helppo siirtää paikasta toiseen. Lukittavien pyöriensä ansiosta se pysyy tukevasti paikallaan, kunnes sitä on taas aika siirtää. Valitse haluamasi istuinpenkki monista eri vaihtoehdoista. Löydät meiltä muun muassa nämä:

 • Samettiverhoillut istuinpenkit
 • Puiset istuinpenkit
 • Tammiset istuinpenkit
 • Topatut istuinpenkit 
 • Valkoiset istuinpenkit
 • Mustat istuinpenkit
   

Haluatko sisustaa maalaishenkisesti, romanttisesti tai tyylikkäästi ja modernista? Mikä sisustustyylisi sitten ikänä onkaan, löydät siihen sopivat istuinpenkit Kodin1:n valikoimasta. 

Asioita, joita kannattaa miettiä istuinpenkkiä hankkiessa

Valtavasta eriväristen ja erimallisten istuinpenkkien valikoimasta voi olla haastavaa löytää sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto. Ohessa on listattuna muutamia asioita, joita kannattaa miettiä istuinpenkin valinnan yhteydessä.

 • Käyttöpaikka – Toiset penkit sopivat johon paikkaan paremmin kuin toiset. Siksi kannattaakin harkita millainen penkki on oikea juuri siihen paikkaan, mihin sen haluat sijoittaa. Jos penkki on tarkoitus sijoittaa vaikkapa eteiseen ja se on jokapäiväisessä käytössä, kannattaa valita erittäin kestävä penkki. Jos penkki hankitaan lähinnä sisustustarkoitukseen eikä sitä käytetä jatkuvasti, sopii valinnaksi hieman kevyempi penkki. Mitä tarkemmin tiedät penkin käyttötarkoituksen ja paikan, sitä helpompaa sopivan penkin valitseminen on.
 • Koko ja muoto – Mieti minkä kokoinen ja muotoinen penkki sopii siihen tilaan ja siihen tarkoitukseen, johon olet penkkiä hankkimassa. Jos aiot sijoittaa penkin ahtaaseen eteiseen tai muuten kapeaan tilaan, kannattaa hankkia kooltaan mahdollisimman kapea penkki, joka ei vie liikaa lattiatilaa eikä haittaa tilassa liikkumista. Jos taas tilaa on käytettävissä enemmän, voit sijoittaa siihen suurenkin penkin. Jos penkki hankitaan lähinnä istumista varten, kannattaa miettiä, kuinka monta henkeä siihen pitäisi kerralla mahtua istumaan.
 • Tyyli – Mikä tyyli on sinun makuusi? Haluatko penkin sulautuvan saumattomasti kodin muuhun sisustukseen, vai haluatko sen erottuvan sisustuksesta ja antavan sille lisäilmettä? Mieti, minkä värinen ja tyylinen penkki sopii kotiisi parhaiten. Ennen kuin teet päätöksen, kannattaa katsella paljon eri vaihtoehtoja ja valita niistä kyseiseen tilaan sopivin penkki.
 • Materiaali – Materiaalivalinnoilla on suuri merkitys varsinkin penkin tyyliin ja kestävyyteen. Pohdi eri materiaalien kestävyyttä ja sitä tarvitsevatko materiaalit minkä verran huoltoa ja puhdistusta. Kangasverhoiltu penkki ei välttämättä ole paras vaihtoehto lapsiperheen eteiseen.

Penkki voi tehdä suuren eron kodissasi ja verkossa toimivana sisustuskauppanasi tarjoamme penkkejä edullisesti. Kodin sisustamisen kuuluu olla edullista sekä helppoa ja sitä se on meillä Kodin1:llä. Meiltä löydät mukavia penkkejä tyylikkäällä ja uniikilla designilla.

Kuinka sisustaa penkillä?

Penkki voi olla käytännöllinen ratkaisu moneen eri tarpeeseen kodissasi. Voit laittaa penkin eteiseen, makuuhuoneeseen sängyn eteen tai vaikka ruokapöydän viereen antamaan paljon istumapaikkoja.

Voinko itse asentaa penkin?

Suurin osa penkeistämme tulevat valmiiksi koottuina sinulle. Jos penkki pitää itse koota, on meillä hyvät ja helpot ohjeet tätä varten. Toisin sanoen penkin asentaminen ei vaadi paljon työtä ja pääset nauttimaan ostoksestasi nopeasti.

Minne penkki sopii?

Minne tahansa kotiisi ja vain mielikuvituksesi on rajana. Meiltä löydät laajan valikoiman penkkejä niin sisä- kuin ulkotiloihin. Tutustu valikoimaan ja löydä suosikkisi!

Kuinka ostaa penkki helposti?

Penkin voit tilata vaivattomasti netistä. Näin löydät kattavimman valikoiman, jonka voit tilata suoraan kotiisi. Tee tilaus ja odota kuljetusta. Näin helppoa se voi olla.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Materiaali
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja