Missing translation for header.skipToContent

Kesän hullut hinnat - säästä jopa 60%!

Näyttää 24 tuotetta 254 tuotteesta
1
...
11

Suositut suodattimet

Istuinpenkit ovat sekä kauniita että käytännöllisiä. Ne sopivat erinomaisesti eteiseen, sängyn viereen tai lisäistuimeksi ruokapöydän ääreen antaen kodillesi lämpimän ja kutsuvan tunnelman. Kodin1:ltä löydät istuinpenkkejä, joiden sisällä on säilytystilaa. Valikoimassamme on myös tyylikkäitä ja muotoilultaan eleettömiä istuinpenkkejä. Valitse suosikkisi tyyliltään erilaisten ja erikokoisten penkkien joukosta, pidit sitten pehmustetuista ja verhoilluista penkeistä tai penkeistä, joissa ei ole verhoilua. Istuinpenkkivalikoimasta löytyy jotakin jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Kodin1:ltä saat edulliset ja tyylikkäät istuinpenkit nopeasti ja helposti.

Monikäyttöinen penkki

 • Kuinka sisustaa penkillä?

  Penkki voi olla käytännöllinen ratkaisu moneen eri tarpeeseen kodissasi. Voit laittaa penkin eteiseen, makuuhuoneeseen sängyn eteen tai vaikka ruokapöydän viereen antamaan paljon istumapaikkoja.
 • Voinko itse asentaa penkin?

  Suurin osa penkeistämme tulevat valmiiksi koottuina sinulle. Jos penkki pitää itse koota, on meillä hyvät ja helpot ohjeet tätä varten. Toisin sanoen penkin asentaminen ei vaadi paljon työtä ja pääset nauttimaan ostoksestasi nopeasti.
 • Minne penkki sopii?

  Minne tahansa kotiisi ja vain mielikuvituksesi on rajana. Meiltä löydät laajan valikoiman penkkejä niin sisä- kuin ulkotiloihin. Tutustu valikoimaan ja löydä suosikkisi!
 • Kuinka ostaa penkki helposti?

  Penkin voit tilata vaivattomasti netistä. Näin löydät kattavimman valikoiman, jonka voit tilata suoraan kotiisi. Tee tilaus ja odota kuljetusta. Näin helppoa se voi olla.