Missing translation for header.skipToContent

Osta nyt – Maksa 3 kk päästä! Lue lisää

Näyttää 24 tuotetta 64 tuotteesta
1
...
3

Suositut suodattimet

Puinen penkki on yksinkertainen, mutta käytännöllinen huonekalu, joka sopii monenlaisiin sisustuksiin. Sen kestävyys ja luonnollinen ulkonäkö tekevät siitä suositun valinnan sekä kotona että julkisissa tiloissa. Puinen penkki on yleensä valmistettu massiivipuusta, mikä tekee siitä kestävän ja pitkäikäisen. Sitä voi käyttää esimerkiksi olohuoneessa istuimena tai makuuhuoneessa säilytystilana. Puinen penkki on myös mainio valinta esimerkiksi puutarhaan tai terassille, sillä se kestää hyvin erilaisia sääolosuhteita.

Usein kysyttyjä kysymyksiä: Puinen penkki

  • Millaisia puupenkkejä on saatavilla?

    Saatavilla on monenlaisia puupenkkejä eri kokoisina, muotoisina ja materiaaleista valmistettuina. Yleisimmin käytettyjä puulajeja ovat tammi, mänty, koivu ja lehtikuusi. Penkit voivat olla esimerkiksi perinteisiä suorarunkoisia penkkejä tai moderneja muotoilultaan kaarevia penkkejä. Lisäksi on saatavilla esimerkiksi puutarhapenkkejä, puupenkkejä julkisiin tiloihin sekä erikoisempia design-penkkejä.
  • Kuinka pitkä on puupenkkien keskimääräinen käyttöikä?

    Puupenkkien käyttöikä voi vaihdella suuresti niiden käytöstä, puulajista, ilmasto-olosuhteista ja hoidosta riippuen. Hyvin hoidettuna ja suojattuna puupenkki voi kestää jopa 15-20 vuotta tai jopa pidempäänkin. Kuitenkin huonosti hoidettuna ja alttiina sääolosuhteille, puupenkin käyttöikä voi olla huomattavasti lyhyempi.
  • Mitä puumateriaaleja yleensä käytetään penkkien valmistuksessa?

    Yleisesti käytettyjä puumateriaaleja penkkien valmistuksessa ovat tammi, mänty, koivu, saarni ja pyökki. Lisäksi voidaan käyttää myös muita kovia ja kestäviä puulajeja, kuten jalopuita. Penkkien valmistuksessa käytetään yleensä massiivipuuta tai puulevyä, ja valittu puulaji riippuu penkin käyttötarkoituksesta ja ulkonäöstä.