categoryTopBlock
Pöytä

Ruokapöydät

1 167tuotetta
ALE

Keittiö on kodin sydän ja keskipiste. Mietihän, missä olet kuullut ensimmäistä kertaa ne kaikki onnellisimmat asiat, missä on puitu yhdessä ilot ja surut, luettu päivän lehdet ja maisteltu herkullista aamiaista? Eikö niin, juuri keittiössä. Keittiö on yleensä kodin rakkain ja suosituin tila ja keittiön viihtyvyyteen kannattaa aina sijoittaa. Keittiösuunnitteluun kuluu aikaa ja rahaa, mutta jokainen saa sen moninkertaisena takaisin. Verkkokaupastamme löydät juuri sinun keittiöösi parhaiten soveltuvat tuotteet ja keittiöratkaisut. Keittiöstäsi tulee perheesi suosituin tila, johon on aina mukava yhdessä kokoontua. Ruokapöydät, ruokatuolit ja kaikki keittiöön kuuluva löytyy helposti ja nopeasti meiltä. Ruokapöytä on aina ruokailutilan keskus, jossa maittava ja taidokkaasti valmistettu ateria on laadukkaasti esillä.

Laadukkaat ja kestävät ruokapöydät verkkokaupastamme

Meiltä löytyy ruokapöytä jokaiseen makuun ja keittiöön. Ruokapöytä saa yksilöllisen ilmeen keittiössäsi, kun taidokkaasti yhdistät sen muuhun sisustukseen. Ruokapöytiä löytyy jos jonkinlaista ja usein koko perhe on mukana keittiökalusteiden valinnassa. Yksinasuva ja laatutietoinen henkilö tietenkin valitsee omalla korvaamattomalla maullaan ruokapöydän, joka miellyttää juuri häntä itseään kaikkein eniten. Keittiössä viihdymme, siellä valmistamme maukkaat ateriat ja sinne kutsumme ystävämme syömään. Keittiö henkii usein paitsi laatua, myös hyvää makua ja käytännöllisyyttä. Meiltä löydät kaikenlaiset ruokapöydät. Valikoimissamme on pilaripöytä, jatkettava pöytä, pyöreä perinteinen keittiönpöytä ja ruokapöydät jatkolevyllä. Saatavilla on myös ruokailuryhmiä. Ruokapöydän valinta on helppoa, mukavaa ja edullista. Valitse omaan tyyliisi sopiva, lempiväreissäsi. Saatavilla on mustaa, valkoista, ruskeaa, vaaleanharmaata ja keltaista, puunväristä, rustiikkista, korkeakiiltoista, seesampuuta, valkoöljyttyä, tammea ja kaikenlaista muuta. Ota mukava asento ja anna itsellesi aikaa sukeltaa verkkokauppamme aarteisiin. Tutustu ja ihastu itsellesi parhaiten sopiviin ruokapöytiin ja valitse se kaikki mieluisin. Keittiö on paikka, jossa vietetään paljon aikaa ja jossa jokainen varmasti viihtyy.

Miten ruokapöydät asennetaan?

Ostopäätöksen tehneenä tuumit varmaan seuraavaksi, miten ruokapöydän saa koottua. Ruokapöydät ovat helppoja ja nopeita koota, joten kokoamisesta selviytyy yksinkin. Ruokapöydät ovat usein painavia, mutta se ei ole este helpon ja toimivan ruokapöydän kokoon saamiseksi. Ostaessasi ruokailuryhmän, voit valita valmiiksi kootun ryhmän tai ruokailuryhmään kuuluvan pöydän ja tuolit oman makusi mukaan. Keittiön pöydät toimitetaan asiakkaalle yleensä helpossa muodossa eli jalat irrallaan, joten kokoamista voi sanoa erittäin helpoksi. Tuolit kokoat helposti myös ohjeiden mukaan näyttäväksi keittiökalusteiksi. Oletko koskaan omistanut jatkettavaa ruokapöytää. Pöytä on käytännöllinen ja sopii käytettäväksi paikalla olevan ruokailijamäärän mukaan. Vieraiden hemmotteluun ja pienehköihin tiloihin on jatkettava ruokapöytä mitä parhain, tilansäästössä se on aivan korvaamaton. Ruokapöytien pöytälevyt, jalat ja alustat kootaan erikseen ja tilaamasi tuotteet lähetämme sinulle 5-10 arkipäivän sisällä. Tutustu rauhassa verkkokauppamme ruokailukalusteisiin ja tee hankintasi makusi mukaan, meiltä löydät upeat ja kestävät ruokailukalusteet, itsesi, perheesi ja vieraidesi iloksi.

Upeat ja käytännölliset ruokapöydät, mieti seuraavia kysymyksiä ennen hankintaasi

Minkälaisen ruokapöydän hankkisin?

Ruokailupöydät ja ruokatuolit juhlistavat jokaista keittiössä vietettävää hetkeä niin arkea kuin juhlaakin. Keittiö toimii myös työpaikkana, jossa valmistuvat nautinnolliset ja hyvää tekevät ateriat jokaisen päivän iloksi. Ruokapöydän valinnassa kannattaa kiinnittää huomio keittiön toiminallisuuteen, sillä eri talouksissa ruuanlaittotavat ja ruokailutottumukset vaihtelevat. Suomessa on sinkkutalouksia yli miljoona, suurin osa yksin asuvista on nuoria naisia. Verkkokaupastamme löydät kauniita ja toimivia keittiöratkaisuja räätälöitynä juuri sinkkutalouksille. Näppärät ja tyylikkäät keittiön pöydät ovat selkeästi verkkokaupassamme esillä, pikavalinnalla löydät suosituimmat ja edullisimmat ruokapöydät, joita olemme valinneet sopivaksi suomalaiseen keittiön. Jokaisen uutta ruokapöytää harkitsevan kannattaa miettiä, mikä on talouden koko, kutsunko usein ystäviä kylään ja olenko innokas ruuanlaittaja. Keittiö on kodin sydän ja ruokapöytä keittiön sydän.

Mitä keittiöni sisustus minusta kertoo?

Nyky-aikainen verkkokauppamme pursuaa uutuuksia kotisi sydämeen keittiöön. Sinä, joka järjestät kotikutsuja tai kokoat säännöllisesti ystäväsi kylään hyvien aterioiden saattelemana, vaadit varmasti myös ruokailukalusteiltasi laatua ja käytännöllisyyttä. Verkkokauppamme ruokapöydät sopivat varmasti yhteen muun sisustuksen kanssa ja mikä onkaan vaivattomampaa kuin löytää ruokailuryhmä, ruokatuolit ja ruokapöydät netistä. Voit vapaasti vertailla erilaisia ruokapöytiä ja niiden sopivuutta keittiöösi. Kauniissa keittiössä viihtyy aina - niin arkisin kuin viikonloppuisinkin.

Minkälainen keittiönpöytä on käytännöllinen?

Mitä tarkoitetaan käytännöllisillä ruokailukalusteilla? Millainen on käytännöllinen ruokapöytä? Käytännöllisyyttä usein mitataan sillä, mitä keittiössä useimmiten hääräävä tuotteiden loppukäyttäjä on tuotteesta mieltä. Useamman käyttäjän mielestä pöydän jalkojen tulee olla sopivan kokoiset keittiön käyttäjään eli yleensä emäntään katsottuna. Monien mielestä se, mistä materiaalista pöytä on valmistettu kertoo sekä laadukkuudesta että käytännöllisyydestä. Toiset pitävät mäntykalusteista, toiset koivukalusteista ja kolmannet tammesta tai jalavasta. Verkkokauppamme on asiakaslähtöinen ja jokainen käyttäjämme löytää ruokapöydät materiaalista, mistä eniten pitää. Käytännöllisyys merkitsee myös, että pöytä on helposti puhtaana pidettävä. Jotkut mieltävät paksun pöytälevyn likaa hylkiväksi. Arvostettu ruokapöytä on usein pitkä ja perinteinen kukkurapäällisin ruokaa täynnä ja joidenkin mielestä pyöreä keittiönpöytä tuoleineen on ainoa oikea. Hanki ruokapöytä netistä, helposti meiltä.

Millainen on sisustusbudjettini?

Sisustuskärpäsen puraistessa, ihminen on yleensä täynnä energiaa ja ahkeruutta. Haluat keittiöstäsi, ruokailutilastasi tai olohuoneestasi oman näköisesi ja edustavan tilan, jossa sinä ja vieraasi viihdyt. Ruokapöydät ovat kalusteita, joiden väriä ja tyyliä mietitään pitkään. Ne ovat tärkeitä kalusteita, joiden äärellä tulee viivyttyä aamu, jos toinenkin. Ennen kevät oli se yleisin kodin sisustusaika, nykyään sisustetaan ympäri vuoden. Verkkokauppamme on täynnä kaunista ja laadukasta, käytännöllistä ja näyttävää tavaraa. Verkkokaupastamme löytyy keittiöön, kodin sydämeen se kaunis ja edullinen ruokapöytä, joka kestää laadukkaana vuodesta toiseen. Elämäntilanne ratkaisee usein sen, milloin hankintoja suoritetaan ja minkälaisia hankintoja. Verkkokauppamme laajasta valikoimasta, saat rahoillesi runsaasti vastinetta.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Materiaali
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
ALE
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
ALE