Missing translation for header.skipToContent

30€ LISÄalennus ostaessasi yli 400€! Koodi: 30OFF

Päättyy:

Näyttää 24 tuotetta 38 tuotteesta
12

Suositut suodattimet

Ovaali ruokapöytä on tyylikäs ja käytännöllinen valinta ruokailutilaan. Sen muoto mahdollistaa useamman ihmisen istumisen pöydän ääreen samanaikaisesti, mutta samalla se vie vähemmän tilaa kuin perinteinen suorakaiteen muotoinen pöytä. Ovaali pöytä sopii hyvin moderniin sisustukseen, mutta myös perinteisempään tyyliin. Pöytää on saatavilla eri materiaaleista, kuten puusta, lasista tai metallista, ja se voidaan yhdistää erilaisiin tuoleihin. Ovaali ruokapöytä on siis monipuolinen ja ajaton valinta ruokailutilaan.

Usein kysyttyjä kysymyksiä: Ovaali ruokapöytä

  • Millaisia ovaaleja ruokapöytiä on saatavilla?

    Ovaaleja ruokapöytiä on saatavilla monenlaisia eri materiaaleista ja tyyleistä. Esimerkiksi puiset ovaalit ruokapöydät ovat suosittuja, ja niitä löytyy eri sävyissä ja pintakäsittelyillä. Lisäksi esimerkiksi lasiset ovaalit ruokapöydät ovat tyylikkäitä vaihtoehtoja moderniin sisustukseen. Ovaalin muoto mahdollistaa myös enemmän istumapaikkoja kuin perinteinen neliskanttinen ruokapöytä, joten se sopii hyvin suuremmallekin perheelle tai vierasjoukolle.
  • Miten valitsen sopivan kokoisen ovaalin ruokapöydän?

    Oikean kokoisen ovaalin ruokapöydän valintaan vaikuttavat monet tekijät, kuten huoneen koko, pöydän käyttötarkoitus ja se, kuinka monta henkilöä pöydän ääreen istutetaan. Yleinen sääntö on, että jokaiselle ruokailijalle tulisi varata noin 60 cm tilaa pöydän ympärille, jotta istuminen olisi mukavaa ja tilaa olisi esimerkiksi ruokien tarjoilulle. Ovaalin muotoisen pöydän valinnassa kannattaa myös huomioida sen pituus ja leveys, jotta se sopii tilaan ja tarjoaa tarpeeksi istumapaikkoja. Ennen ostopäätöstä kannattaa mitata huoneen koko ja harkita, kuinka monta henkilöä pöydän ääreen halutaan mahtuvan.
  • Miten pidän ovaalin ruokapöydän puhtaana ja hyvässä kunnossa?

    Puhdista ovaalin ruokapöytäsi säännöllisesti kostealla liinalla, jotta pöytä pysyy puhtaana ja hyvässä kunnossa. Vältä kovia kemikaaleja tai hankaavia pesusieniä, jotka voivat naarmuttaa pöydän pintaa. Jos pöydän pinnalle tulee tahroja, poista ne mahdollisimman nopeasti kostealla liinalla tai pyyhkeellä, jotta ne eivät jätä jälkiä. Vältä myös kuumien esineiden, kuten kattiloiden tai pannujen, asettamista suoraan pöydän pinnalle, sillä se voi vahingoittaa pintaa.