Missing translation for header.skipToContent

Juuri nyt: ILMAINEN RAHTI koko ostoksestasi!*

Päättyy:

*Koskee uusia yli 599€ tilauksia

Näyttää 6 tuotetta 6 tuotteesta

Suositut suodattimet

Marmori on yleinen materiaali ruokapöydissä, ja sen käyttö on yleistynyt viime vuosina. Marmori on erittäin kestävä ja helppo puhdistaa, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan ruokapöydän pinnaksi. Se myös antaa tyylikkään ja modernin ilmeen ruokailutilaan. Marmorin kauneus on sen ainutlaatuisessa kuviointi- ja värivaihtelussa, joka vaihtelee valkoisesta ja harmaasta mustaan. Marmoripöytä on myös erittäin kestävä ja pitkäikäinen investointi, joka kestää vuosia käyttöä ja säilyttää arvonsa hyvin. Marmoripöytä on siis erinomainen valinta niille, jotka haluavat tyylikkään ja kestävän ruokapöydän.

Usein kysyttyjä kysymyksiä Marmori ruokapöydistä

  • Miten marmoripöytä eroaa muista materiaaleista valmistetuista ruokapöydistä?

    Marmoripöytä eroaa muista materiaaleista valmistetuista ruokapöydistä ensinnäkin ulkonäöltään, sillä marmorin luonnonmukaiset kuviot ja sävyt ovat uniikkeja jokaisessa pöydässä. Marmoripöytä on myös erittäin kestävä ja helppohoitoinen, sillä se kestää hyvin kuumaa ja naarmuja. Toisaalta marmoripöytä on myös huomattavasti painavampi kuin esimerkiksi puupöytä, mikä voi olla hankalaa pöydän siirtelyn tai kuljetuksen kannalta.
  • Onko marmorinen ruokapöytä helppo puhdistaa ja ylläpitää?

    Marmorinen ruokapöytä on yleensä kaunis ja kestävä, mutta se vaatii hieman enemmän huoltoa kuin esimerkiksi puinen tai lasinen pöytä. Marmori on herkkä happamille aineille, kuten sitrushedelmien mehulle tai etikalle, jotka voivat aiheuttaa tahroja tai jopa syövyttää pintaa. Siksi on tärkeää pyyhkiä kaikki roiskeet heti pois kostealla liinalla. Suositeltavaa on myös käyttää marmorille tarkoitettua puhdistusainetta ja välttää voimakkaita kemikaaleja. Säännöllinen puhdistus auttaa ylläpitämään marmoripöydän kaunista ulkonäköä pitkään.
  • Miten marmorinen ruokapöytä eroaa muista materiaaleista valmistetuista ruokapöydistä?

    Marmorinen ruokapöytä eroaa muista materiaaleista valmistetuista ruokapöydistä sen ainutlaatuisen ulkonäön ja kestävyyden takia. Marmori on luonnollinen kivi, joka on erittäin kestävä ja kestää hyvin kulutusta. Marmoripöydät ovat yleensä raskaampia ja massiivisempia kuin muut materiaalit, mikä tekee niistä kestävämpiä ja pitkäikäisempiä. Marmoripöydät ovat myös ylellisiä ja tyylikkäitä, mikä tekee niistä suosittuja sisustuselementtejä.