Missing translation for header.skipToContent

30€ LISÄalennus ostaessasi yli 400€! Koodi: 30OFF

Päättyy:

Näyttää 24 tuotetta 2376 tuotteesta
1
...
99

Suositut suodattimet

Etsitkö täydellisen tyylikästä ruokapöydän tuolia? On mahdollista, että löydät sen meiltä! Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia ruokatuoleja ja keittiöntuoleja. Yhdistä tuolit jo olemassa olevaan pöytään tai tilaa tuoleihin sopiva pöytä samalla kertaa tuolien kanssa. Valitse pöydän ympärille keskenään samanlaiset tuolit tai luo pöydän ääreen persoonallinen kokonaisuus yhdistelemällä keskenään erilaisia ja erivärisiä tuoleja. Tutustu suureen valikoimaamme ja valitse suosikkisi!

Vain sinä itse luot rajat sille, miltä haluat ruokailutilan näyttävän. Meiltä löydät edulliset keittiön tuolit, joiden avulla luot unelmiesi ruokatilan. Olemme koonneet kauppaamme laajan valikoiman tuoleja, joista voit valita haluamasi, kotisi muuhun sisustukseen sopivat istuimet. Kokoja, värejä ja tyylejä on valikoimassamme useita. Löydät Kodin1:n valikoimasta myös käsinojalliset, verhoillut ruokatuolit, joissa on erittäin miellyttävä istua pidemmänkin aikaa. Valikoimastamme löytyy tyyliltään perinteisiä, kangasverhoiltuja ruokatuoleja sekä pelkistettyjä, modernimpia keittiötuoleja. Keittiötuoleja voi toki käyttää muuallakin kotona. Ehkäpä löydät valikoimastamme tuolin, joka sopii täydellisesti työtuoliksi kirjoituspöydän ääreen.

Trendikästä ja tyylikästä. Upeilla baarituoleillamme voit maksimoida ruokailutilan käytön niin visuaalisesti kuin käytännöllisestikin. Valikoimastamme löydät luonnollisesti tuolit myös lapsille.

 

Ruokatuoleja eri väreissä ja materiaaleissa

Ehkäpä etsit ruokatuolia, joka huokuu tyylikästä retrohenkeä, moderniutta ja trendikkyyttä. Tai ehkäpä etsit tuolia, joka vie ajatukset maalaishenkiseen keittiöön. Tiedämme, että ihmiset pitävät erilaisista tyyleistä. Siksi olemmekin koonneet valikoimaamme ruokailutuoleja eri värisinä ja eri materiaaleista valmistettuina, jotta löydät juuri omaan tyyliisi sopivat tuolit. Voit valita suosikkisi vaikkapa seuraavista vaihtoehdoista:

  • Puu
  • Tammi
  • Sametti
  • Keinonahka
  • Kangas

 

Jaos haluat antaa ruokaryhmälle kutsuvan ja rauhallisen ilmeen, löytyy valikoimastamme luonnonläheisiä värejä, kuten ruskeaa ja beigeä. Keittiön tuoleja löytyy niin valkoisena, harmaana kuin mustanakin. Mustat ja valkoiset keittiötuolit ovat klassisen ajaton yhdistelmä ja ne sopivat erinomaisesti lähes kaikkiin koteihin. Sinulle, joka haluat ruokaryhmään trendikkyyttä ja persoonallista tyyliä, meiltä löytyy laaja valikoima värikkäitä tuoleja. Värikkäiden tuolien yhdistäminen valkoiseen tai mustaan ruokapöytään antaa tilaan iloisen ja energisen ilmeen. Jos sinusta tuntuu vaikealta päättää, mikä väri olisi paras, niin mikset yhdistäisi useita eri värejä antaen näin ainutlaatuisen ja persoonallisen leiman ruokailuryhmällesi.

 

Ruokapöydän tuoleja ja paljon muuta…

Meiltä löydät joka kotiin sopivat ruokatuolit ja keittiön tuolit. Pyrimme pitämään valikoimamme mahdollisimman laajana, jotta sinulla olisi valinnanvaraa. Inspiroitu tuolivalikoimastamme ja klikkaa kotiisi suosikkisi helposti ja nopeasti. Yhdistä halutessasi tuoleihin tyyliin sopiva ruokapöytä tai keittiön pöytä… Tai miksipä et yhdistäisi tuoleihin aivan toisen tyylistä pöytää, jolloin kokonaisuudesta tulisi tyyliltään jännittävä.  Sinä päätät! Jos tuolien ja pöydän yhdistäminen tuntuu hankalalta ja vaikealta, löydät valikoimastamme valtavasti erilaisia valmiita ruokailuryhmiä. Ammattitaitoiset suunnittelijamme ovat siis tehneet mietintätyön puolestasi. Helppoa ja yksinkertaista. Valmiit ruokailuryhmät ovat usein myös edullisempia kuin erikseen ostetut pöytä ja tuolit. Meiltä löydät varmasti oikean kokonaisuuden ruokatilasi sisustamiseen. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua mielellään, jos tarvitset apua.