categoryTopBlock
Tuoli

Nojatuoli & lepotuoli

972tuotetta
ALE

Pitkän päivän päätteeksi on mukava istahtaa alas ja nostaa jalat ylös. Nojata pehmeisiin tyynyihin ja nauttia vaikkapa lempiohjelmasta televisiossa. Parasta on, jos tämän kaiken saa tehtyä mukavalta nojatuolilta. Löydät valikoimastamme useat eri nojatuolit, jotka sopivat sisustukseen kuin sisustukseen. Neutralisoi värejä, tai tuo huoneeseen iloinen väripilke upean ja modernin nojatuolin avulla. Modernien nojatuolien muotoilu suorastaan kutsuu istumaan, ja ovathan ne itsessäänkin jo erittäin näyttävä sisustuselementti. Muiden huonekalujen lisäksi, nojatuoli tekee olohuoneesta kutsuvan, kotoisan ja rentouttavan huoneen, jossa voit rauhassa hengähtää. Modernilla muotoilulla varustettu nojatuoli on melkeinpä taideteos ja varsinainen katseen vangitsija, kun vieraita tulee käymään. Nauti luksuksesta arjen keskellä, hanki meiltä itsellesi mukava nojatuoli. 

Ajattomat nojatuolit jokaiseen makuun

Näyttääkö siltä, että vanhat huonekalut ovat tulleet elinkaarensa päätepisteeseen? Nahkapinnat ovat kärsineet, kangasverhoilussa on koloja... Taitaa olla aika hankkia uusia huonekaluja. Jos ne ovat vielä käyttökelpoisessa kunnossa, voit kenties harkita lahjoittavasi ne eteenpäin, tai vieväsi ne kierrätyskeskukseen, jotta saat tilaa uusille huonekaluille. Kodin sisustaminen on iloinen asia. Kun näet kätesi jäljen ja sisustuksen sointuvan yhteen keskenään, luomaan harmonisen kokonaisuuden, et voi kuin röyhistää rintaasi ylpeänä. Nojatuolit ovat usein osa tätä kokonaisuutta. Niihin on mukava istahtaa pitkän päivän jälkeen ja nauttia hyvästä juomasta sekä lempiohjelmastasi. Meidän laajasta huonekaluvalikoimastamme löydät itsellesi upeat, modernisti muotoillut nojatuolit, joilla viimeistelet sisustuksen. Hanki nojatuoli nahka- tai kangasverhoilulla, kuosilla tai yksivärisenä. Entä sopisiko kotiisi lepotuoli rahilla? Vain oma mielikuvituksesi on rajana siinä, millaiseksi suunnittelet omaa kotiasi ja esimerkiksi olohuoneesi. Teetkö siitä rentoutumisen keitaan vai kotiteatterin? Aikaa kestävät huonekalut saat meiltä edullisesti ja nopeasti, jotta voit keskittyä siihen mikä on sinulle tärkeää.

Nojatuolit viimeistelevät sisustuksesi

Ovatko nojatuolit menossa vaihtoon, vai onko edessä isompikin sisustusprojekti? Tuntuuko sisustaminen ylipääsemättömältä vuorelta? Sisustamisen on tarkoitus olla helppoa ja mielekästä! Vaikeasti kasattavat huonekalut tuovat turhia mutkia matkalla levolliseen ja nautinnolliseen elämään. Älä kuitenkaan huoli, sillä meiltä löytyy muun muassa nojatuolit, joita ei tarvitse kasata erikseen. Ainoa, mitä saatat joutua tekemään, on kiinnittää noja- tai lepotuolien jalat paikoilleen. Eikä teidän tarvitse seurata monimutkaisia ohjeita, raapia päätänne ja turhautua. Tästä hommasta nimittäin selviytyy helposti pelkän ruuvimeisselin avulla. Jos hankit useamman nojatuolin, voit ottaa avuksesi perheenjäsenen, tai jonkun hyvän ystävän, kun kokoatte tuolit. Tämän jälkeen voittekin vain nautiskella mukavista tuoleista, hyvästä juomasta sekä kenties napostelusta. Nojatuolien lisäksi saat meiltä kulutusta kestävät lepotuolit, joilla voit rentoutua ja löhöillä rauhassa päivien päätteiksi. Asetu siis mukavasti istumaan, ja anna ajan kulkea omia teitään. Sisustaminen ei voisi olla enää helpommaksi tehty.

Ennen kuin ostat kotiisi nojatuolit, mieti näitä asioita

Millaista nojatuolia olet hankkimassa?

Tarvitsetko yhden vai useamman nojatuolin? Onko sisustuksesi moderni vai enemmänkin perinteisen tyylinen? Huonekaluja valitessa sinun tulee ottaa huomioon huoneen kokonaisuus ja värimaailma. Jos huone muuten on sisustettu modernin mustavalkoisesti, tai muulla suhteellisen neutraaleilla väreillä, saattaa punainen nojatuoli hypätä silmille turhankin paljon. Tällöin rentouttava elementti muuttuu herkästi ärsykkeeksi. Kun tiedät mitä etsit, voit hankkia meidän laajasta valikoimastamme kotiisi sopivat nojatuolit. Hanki lepotuolit kodikkaaseen löhöilyyn tai nojatuoli rentouttaviin koti-iltoihin elokuvia katsellessa tai kirjaa lukiessa. Vaikka valintasi olisikin edullinen nojatuoli, on siitä iloa moneksi vuodeksi. Tuoliin on mukava käpertyä viltin alle, kuuntelemaan kun tuuli tuivertaa, tai sade hakkaa ikkunaa. Kuka tietää, siitä saattaa nopeasti kehittyä kotisi mukavin paikka oleskella.

Mistä voit hankkia itsellesi näppärästi nojatuolin?

Nykyään ihmisiä hemmotellaan sillä, miten helpoksi ostaminen on tehty. Ostosten tekemiseen ei välttämättä tarvitse edes lähteä kotoa minnekään. Tarvitset vain internetin, pankkitunnukset tai kortin, ja voit vain muutaman klikkauksen avulla ostaa vaikkapa nojatuolit netistä. Kuitenkin, ostaessasi netistä tai huonekaluliikkeestä, olisi hyvä kokeilla tuotetta ensin, jottet sitten pety valintaasi. Vaarana on, ettei istuintyyny olekaan niin pehmeä kuin oletit, tai kenties koko oli sittenkin väärä. Tyyleilläkin on toki väliä, jotteivät ne ole ristiriidassa keskenään. Mukavat nojatuolit hemmottelevat niin perhettä, kuin vieraita. Katsele hetki huonetta, jota olet sisustamassa. Vaaleat värit tuovat huoneeseen lisää tilaa, kun taas tumma voi tehdä huoneesta pienemmän näköisen. Mutta, samalla tummat värit luovat tunnelmaa.

Olohuoneeseen, luku- vai leponurkkaan?

Nojatuolit voi kotona sijoittaa käytännössä minne tahansa. Sinun ei ole pakko sijoittaa sitä juuri olohuoneeseen. Sellaista sääntöä ei ole. Jos sinulla sattuu olemaan työhuone, oleskelu- tai lukunurkka, voit sijoittaa nojatuolisi myös sinne. Onhan kirjaa miellyttävämpi selata pehmeällä nojatuolilla istuen. Tai kenties sinulla on lepotuoli, jolloin saat jalkasi mukavasti ylös rahin päälle, ja voit nauttia vaikkapa hyvästä musiikista. Raameihin ei koskaan kannata jäädä, vaan aina kannattaa kokeilla rohkeasti jotain uutta. Kuvioidulla kankaalla verhoiltu lepotuoli voi piristää huoneen tai nurkkauksen ilmettä huomattavasti. Modernit noja- ja lepotuolit taas tuovat säväyksen eleganssia ja luksusta kotiisi. Arjesta on hyvä irtaantua, ja se kannattaakin tehdä mukavasti istuen.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Materiaali
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Vuodekoko
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
ALE
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
ALE