Missing translation for header.skipToContent
Näyttää 24 tuotetta 43 tuotteesta
12

Klubituolit ovat tärkeä osa tyylitietoisen kodin sisustusta. Me Kodin1:llä pidämme huonekaluista, jotka tuovat tilaan persoonallisuutta tarjoten samalla erityistä mukavuutta. Klubituoli on täydellinen erimerkki kalusteesta, jonka istuinmukavuus on loistava ja samalla tuoli on kaunis katsella. Siksi se onkin yksi suosikeistamme Kodin1:llä. Klubituoli on mukautuvainen huonekalu, sillä se sopii useimpiin sisustustyyleihin. Laajasta valikoimasta löydät varmasti sopivan myös omaan kotiisi. Kodin1:n tyylikkäästä valikoimasta löytyy klubituoleja monen värisinä ja mallisina.

Valitse kotiisi oikea klubituoli

Klubituolit ovat ajattomia klassikkoja, joilla sistustukseen saa tyyliä ja luonnetta. Mistä sitten tietää millainen klubituoli tulisi valita? Moderniin kotiin sopii tyylikäs ja yksinkertainen, vaalealla materiaalilla verhoiltu malli, joka tuo tilaan trendikkään ilmeen. Romanttiseen, hieman shabby-chic-tyyliseen kotiin voit valita klubituolin, jossa on kenties nappitoppaus, pehmeät muodot ja verhoiluna ylellinen, ehkäpä roosan sävyinen sametti. Vintage-tyyliseen sisustukseen sopii esimerkiksi keinonahalla verhoiltu tuoli, joka huokuu persoonallisuutta. Kodin1:n valikoimasta löydät klubituolit verhoiltuna ylellisellä sametilla, tyylikkäällä huonekalukankaalla tai modernilla mustalla PU-nahkalla. Klubituolit sopivat erinomaisen hyvin moniin huoneisiin ja tiloihin.

Klubituolin historiaa 

Historiallisesti klubituoleja on nähty usein pub-miljöissä Englannissa ja kartanoiden eleganteissa ruokasaleissa sekä näyttävissä kirjastoissa. Nykyään tuolit ovat merkittävä osa hotellien aulojan ja kotien olohuoneiden sisustusta. Voit halutessasi valita kotisi lukunurkkaukseen värikkään klubituolin, joka takuulla kerää katseita tai voit yhdistää klubituolit osaksi sohvaryhmää yhdessä sohvan ja sohvapöydän kanssa. Kaikki klubituolimme ovat helppohoitoisia, kauniita katsella sekä mukavia istua. Hankkimalla kotiisi klubituolin, voit olla varma, että hankit kalusteen, joka on persoonallinen, elegantti eikä koskaan mene pois muodista.