Missing translation for header.skipToContent

Kampanjahinnat sängyistä, sohvista & paljon muuta!

Näyttää 24 tuotetta 164 tuotteesta
1
...
7

Suositut suodattimet

Sohvaryhmä luo ikään kuin huoneen huoneen sisälle ja antaa sille enemmän luonnetta kuin yksittäinen sohva voi. Sohvaryhmän luovan kotoisan tunnelman lisäksi, on se myös käytännöllinen lisäämällä paljon istumatilaa – täydellinen perheelle tai sinulle, joka haluat enemmän tilaa vieraillesi. Sohvaryhmän ei ole myöskään pakko ottaa paljon tilaa. Jopa pieneen olohuoneeseen voit saada tilaa erilaisilla sohvaryhmillä. Sohvaryhmä voi myös sisältää esimerkiksi pienemmän sohvan ja nojatuolin yhdistelmän. Kodin1:llä on sohvaryhmiä jokaisen makuun eri tyylisinä ja kokoisina.

Usein kysyttyjä kysymyksiä sohvaryhmistä

  • Kuinka paljon tilaa sohvaryhmä vaatii huoneessa?

    Se riippuu sohvaryhmän koosta ja huoneen koosta. Yleensä suositellaan jättämään vähintään 60-90 cm tilaa sohvaryhmän ja seinän tai muun huonekalun välille. Lisäksi on huomioitava tarpeeksi tilaa istumiseen ja liikkumiseen huoneessa. Suurin osa sohvaryhmistä tarvitsee noin 8-12 neliömetrin tilan, mutta tämä vaihtelee huoneen muodon, muiden huonekalujen ja käyttötarkoituksen mukaan.
  • Minkä kokoisia sohvaryhmiä on saatavilla?

    Meillä on saatavilla erilaisia sohvaryhmiä eri kokoisina. Voit löytää sopivan kokoisia sohvaryhmiä pienemmille tai suuremmille tiloille. Tarkempia tietoja löytyy tuotekuvauksista verkkosivuiltamme tai voit kysyä lisätietoja asiakaspalvelustamme.
  • Miten helppoja sohvaryhmät ovat puhdistaa ja millaisia puhdistusaineita voi käyttää?

    Useimmat sohvaryhmät ovat helppoja puhdistaa, kunhan käyttää oikeanlaisia puhdistusaineita. Ennen puhdistamista on hyvä tarkistaa sohvaryhmän hoito-ohjeet ja noudattaa niitä. Yleisesti ottaen tekstiilipäällysteisten sohvien puhdistamiseen voi käyttää esimerkiksi nukkaamattomia liinoja, imuria tai tekstiilipesuria. Nahkapäällysteisten sohvien puhdistukseen kannattaa käyttää erityisesti nahalle tarkoitettuja puhdistusaineita. On myös tärkeää muistaa, että liian voimakkaat puhdistusaineet voivat vahingoittaa sohvaa.