Missing translation for header.skipToContent

Kesän hullut hinnat - säästä jopa 60%!

Näyttää 24 tuotetta 268 tuotteesta
1
...
12

Olohuoneen kalusteet ovat usein koko kodin sisustustyylin perusta. Voit luoda sisustuksen perustan vaikkapa kauniilla ja elegantilla samettinojatuolilla. Hienostunut samettikangas sopii erinomaisesti sohvien ja nojatuolien verhoilumateriaaliksi, ja se antaa kalusteille vaikuttavaa ilmettä ja ylellistä tuntua. Tutustu laajaan samettihuonekalujen valikoimaamme ja valitse omaan kotiisi ja tyyliisi sopiva samettinen nojatuoli Kodin1:ltä!

Kodin sisustus kertoo usein paljon sen asukkaista ja heidän elämästään ja historiastaan. Trendikkäällä sisustuksella samettisine klassikoineen voi ilmentää omaa persoonallista tyyliään. Kodin1:n samettinojatuoleja on saatavilla usean värisenä ja mallisena. Ajatonta eleganssia henkivät muun muassa Chesterfield- ja Howard- sarjojen kalusteet. kalusteiden kauniit ja näyttävät yksityiskohdat, kuten verhoilussa käytetyt päällystetyt napit, messinkiniitit, taidokkaat laskokset ja toppaukset antavat syvyyttä alkujaankin näyttävälle kankaalle. 

 

Sametin hoito

Sametti saattaa vaikuttaa materiaalilta, jota on hankala pitää puhtaana tai puhdistaa. Toki sametilla verhoiltu kaluste vaatii hieman tavallista huonekalua enemmän työtä, mutta oikeilla toimilla ja välineillä samettipinnan hoitaminen onnistuu. Näyttävästä kalusteesta kannattaa pitää hyvää huolta. On tärkeää pitää kangas kuivana ja huomioida se, että sitä ei saa liottaa. Harjaa materiaalia säännöllisesti pehmeällä harjalla, jotta samettipinta säilyy puhtaana ja raikkaana.