categoryTopBlock
Pöytä

Marmoripöydät

193tuotetta
Kampanja

Onko kotisi tyylikkään moderni, mutta kaipaisi sitä jotain tullakseen viimeistelyksi? Olet tullut oikeaan paikkaan, sillä meiltä löydät upeat marmoripöydät somistamaan kotiasi. Ripaus luksusta on sallittua myös arjen keskellä, ja tämä upea ja elegantti marmoripöytä vain auttaa kotiasi tavoittelemaan täydellisyyttä. Marmoripöytä saattaa hyvinkin olla seuraavan sukukokouksen suuri puheenaihe, ja kaikki kyselevät sinulta mistä olet sellaisen onnistunut löytämään. Voit joko pitää sen omana pienenä salaisuutenasi tai antaa hyvän kiertää. Tutustu valikoimamme erikokoisiin marmoripöytiin, joilla pystyt viimeistelemään kotisi hienostuneesti. Jos perinteinen neliön muotoinen marmoripöytä ei kiinnosta, voit vilkaista valikoimamme pyöreitä marmoripöytiä. Kestävästä materiaalista valmistetut pöydät kulkevat mukana läpi elämän ja ovat käytössä monta vuotta. Tutustu valikoimaamme jo tänään.

Kauniit marmoripöydät kotisi sisustamiseen

Oletko päivittämässä sisustusta? Ehkä haluat heittää vanhan pois ja tuoda uutta tilalle? Marmoripöydät kiinnittävät vierailijoiden huomion takuuvarmasti, joten jos sisutuksesi kaipaa jotain ekstraa, kannattaa tutustua suureen marmoripöytävalikoimaamme. Jokainen pöytä on uniikki, ja toista samanlaista ei ole kenelläkään, ja tästä saamme kiittää pöydän kivipintaa. Upeat marmoripöydät sopivat sisustuksen keskipisteeksi, vaikkapa olohuoneeseen. Olohuoneessa marmoripöytä onkin omiaan, kestävyytensä ja tyylikkyytensä ansiosta. Eikä sinun edes tarvitse maksaa itseäsi kipeäksi tämän elegantin yksityiskohdan omistamisesta. Jos haluat, voit hankkia useamman marmorisen pöydän, jolloin voit luoda yhtenäisen kokonaisuuden. Hanki vaikka vaalealla marmorilla oleva kukkapylväs, tummalla marmorilla päällystetty sohvapöytä ja kenties vaaleaa marmoria oleva TV-taso. Marmoripöytien kanssa voisi kenties harkita upeita tummia sohvahuonekaluja sekä suurta, pehmeää mattoa. Moderneilla ja siisteillä huonekaluilla teet kodistasi erittäin viihtyisän niin itsellesi kuin vieraillesi. Joten älä missään nimessä sivuuta marmoripöytiä, vaikka ajatus marmoripöydän omistamisesta kuulostaisikin hullulta. Parhaassa tapauksessa ihastut pöytään ja sen tuomaan tunnelmaan.

Valitse haluamasi marmoripöydät ja tuo ne kotiin

Sisustaminen on hauskaa puuhaa, ja varsinkin kaveriporukalla. Huonekalujen kokoaminen tapahtuu nopeasti hyvässä seurassa, ja kädenjälkeä onkin sitten mukava ihastella yhdessä. Marmoripöytävalikoimassamme on myös vaihtoehtona apupöytä, joka kulkee neljällä pyörällä. Sen päälle voikin sijoittaa mahdolliset meisselit, vasarat ja muut työvälineet, joita huonekalujen kokoamiseen saattaisi tarvita. Kun hankit marmoripödät, voi olla, että joudut kokoamaan niitä hiukan. Tämä on kuitenkin todella helppoa. Saattaa olla, että sinun tarvitsee vain asentaa marmorilevy paikoilleen. Ei sen kummempaa. Sitten sinun tarvitseekin enää vain sijoittaa huonekalut haluamallesi paikalle ja homma alkaakin olla tehty. Kotisi on tyylikäs, huonekalut kutsuvat ja rennon modernit. Pöytäpinnat on helppo pitää siistinä eikä sinun tarvitse pelätä, että pöydän pinta hajoaisi. Marmoripöydät sopivat hyvin illanviettoon kotona ja kahvitteluihin kavereiden kanssa. Ne ovat myös erittäin tukeva ratkaisu, jos olette lautapelien ystäviä. Joten tutustu suureen valikoimaamme ja hanki kotiisi ajattomattoman kauniit marmoripöydät.

Mieti näitä kysymyksiä ennen kuin ostat marmoripöydät kotiin

Miten pidät marmoripinnan hyvänä?

Marmoripöydät ovat kaunista luonnonkiveä, joissa esiintyy kiven luontaisia kuoppia ja uria. Nämä pienet yksityiskohdat lisäävät marmoriin persoonallisuutta, minkä takia mikään marmoripöytä ei ole samanlainen kuin toinen. Uusi marmorilevy tulee suojata pariin kertaan käsittelemällä pöydän pinta marmorille sopivalla aineella, esimerkiksi Leathermasterin Protect Marble & Stone -aineen tai parafiiniöljyn avulla. Ylimääräinen öljy pyyhitään pois ja pinta kiillotetaan hankaamalla. Näin marmorin pinnasta tulee likaa hylkivä. Mutta ota kuitenkin huomioon myös se, että marmori on huokoinen materiaali, joka tahriintuu herkästi. Kaikki mahdolliset roiskeet on hyvä pyyhkiä pois heti. Muun muassa viini-, kahvi- ja mehutarhat ovat marmorin kanssa huono yhdistelmä. Perusteelliseen puhdistukseen tulee käyttää kivimateriaaleille suunniteltuja puhdistusaineita, mutta päivittäiseen puhdistukseen riittää kostutettu liina ja laimea saippualiuos.

Sopiiko marmoripöytä myös lapsiperheeseen?

Nykyaikana arvostetaan jälleen kestävyyttä. Ajattomat tuotteet lipuvat halki vuosien ja ihastuttavat kuluttajia joka päivä. Marmoripöytä on yksi näistä trendikkäimmistä pöydistä, ja ne sopivat jokaiseen kotiin kestävyytensä ansiosta. Kuitenkin jos lapset viettävät paljon aikaa pöydän ääressä, esimerkiksi askartelun merkeissä, kannattaa vanhempien pitää heitä hiukan silmällä. Askarrellessa voi sattua haavereita. Liima tahraa, vesi läikkyy, ja kenties sakset putoavat käsistä ja iskeytyvät pöytään. Marmori on kestävää materiaalia, mutta huokoisuutensa ansiosta se on herkkä tahroille. Kaikki mahdolliset tahrat tuleekin pyyhkiä äkkiä pois, jottei pöydän kivipinta kärsi. Jos et halua ottaa kivipinnallista pöytää kotiisi, voit harkita marmorikuvioidulla lasilla olevaa pöytää, joka ei ole yhtä herkkä tahroille, mutta näyttää yhtä hyvältä kuin marmoripöydät.

Onko sisustuksesi klassinen vai moderni?

Kauniiseen kotiin kuuluvat kauniit huonekalut. Valikoimamme marmoripöydät ovat trendikkäitä, elegantteja ja minimalistisesti muotoiltuja. Useiden eri kokovaihtoehtojen ansiosta pöytiä voi sijoittaa niin pieniin kuin suurempiinkin huoneisiin. Näiden pöytien tyylikäs muotoilu ihastuttaa monta vuotta. Pöydät myös sopivat hyvin jokaiseen kotiin, ja ne ihastuttavat kaikkia, jotka tulevat illanistujaisiin, peli-iltoihin, tai vain viettämään laatuaikaa kanssasi. Moderniin sisustukseen marmoripöytä istuu kuin nakutettu useiden värivaihtoehtojensa ansiosta. Avarassa tilassa suurikin marmoripintainen pöytä on juuri sopivan kokoinen. Klassisessa sisustuksessa marmoripöytä tuo huoneeseen tyylikkyyttä sekä sopivan säväyksen modernia aikakautta kuitenkaan rikkomatta klassisen sisustuksen harmoniaa. Joten mitäpä jos hemmottelisit itseäsi ja aistejasi ja hankkisit itsellesi kauniin pöydän vaikkapa olohuoneeseen tai oman lukunurkkaasi?

Kulmikas vai pyöreä marmoripöytä?

Enää ei tarvitse ihailla puisia pyöreitä pöytiä, vaan voit omistaa pyöreän kivipintaisen pöydän! Pyöreä marmoripöytä on yksi laajan valikoimamme anteja, jolla voit ehostaa kotiasi. Sinun ei myöskään tarvitse pelätä, että marmorinen pyöreä pöytä kellahtaisi nurin, koska se on varustettu tukevalla metallijalustalla. Väreinä pöydissä ovat harmaa, vaalea ja musta. Jos iso pöytä ei miellytä, voit myös harkita pienempää pöytää, vaikkapa lamppupöydän muodossa. Kulmikkaat marmoripöydät ovat klassiset, kauniit ja todella tyylikkäät huoneessa kuin huoneessa. Tukevan metallikehikon ansiosta pöytä ei keikahda nurin vaikka kuinka yrittäisit sen kanssa kaatua. Pitkät sohvapöydät tekevät naposteltavien esiinasettelun helpoksi ja jättävät vielä tilaa esimerkiksi lautapeleille. Loppujen lopuksi valinta on yksinomaan sinun. Me voimme vain tarjota sinulle parhaita vaihtoehtoja.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Materiaali
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja