Missing translation for header.skipToContent
Näyttää 24 tuotetta 2106 tuotteesta
1
...
88

Suositut suodattimet

Kuuden tai kahdeksan hengen ruokailuryhmän hankkiminen on yksinkertainen ja näppärä vaihtoehto. Valmiiden vaihtoehtojen kohdalla on sinun puolestasi on jo mietitty, mikä pöytä sopii yhteen minkäkin tuolin kanssa. Valikoimastamme löytyy ruokailuryhmiä joka makuun ja tyyliin. Valmiista ruokailuryhmistä löytyy myös sellaisia vaihtoehtoja, joissa ruokapöytä ja tuolit eivät välttämättä ole keskenään saman värisiä tai valmistettu samoista materiaaleista, mutta silti ne muodostavat tyylikkään kokonaisuuden. Kokonaisuuden, jota et itse välttämättä olisi tullut ajatelleeksi. Tutustu ruokailuryhmävalikoimaamme ja löydä juuri oman makusi mukainen kokonaisuus!

Ruokapöytä ja tuolit helposti yhdessä

Aika hankkia uusi ruokailuryhmä? Jos, niin olet tullut juuri oikeaan paikkaan! Tänne olemme koonneet kattavan valikoiman erilaisia ja eri värisiä ja eri kokoisia ruokailuryhmiä, jotta sinun olisi helppo löytää juuri sellainen pöytäryhmä, josta olet haaveillut, ja joka sopii täydellisesti kotisi sisustustyyliin. Löydät meiltä pienet, pöydän ja parin tuolin muodostavat kokonaisuudet, kuin myös tilavat ruokapöydät, joissa on tilaa useimmille ruokavieraille. Meiltä löydät:

  • Ruokailuryhmät 2 tuolilla
  • Ruokailuryhmät 4 tuolilla
  • Ruokailuryhmät 8 tuolilla
  • Ruokailuryhmä 10 tuolilla

Jos sinulla on silloin tällöin tarvetta pöydälle, jonka ääreen mahtuu suurempikin ruokaseurue, löytyy meiltä tähän tarpeeseen ruokailuryhmiä, joissa on jatkettava pöytä. Pöytää voi jatkaa joka klaffilla tai jatkolevyn avulla. Osta tarvittaessa lisätuoleja, jotta kaikille vieraille löytyy juhlien hetkellä mukava istuin. Laajan ruoka- ja keittiötuolivalikoiman löydät täältä. Samaisesta valikoimasta löydät ruokailuryhmiimme sisältyviä tuoleja, joten voit helposti hankkia lisää saman sarjan istuimia ja säilyttää ruokailuryhmän ilmeen yhtenäisenä.

Näin valitset oikean muotoisen ruokailuryhmän

Sinun tarpeisiisi ja kotiisi sopivan ruokailuryhmän valinnassa pöydän koolla ja muodolla on keskeinen merkitys. Pöydän valintaan ei vaikuta vain esteettisyys vaan myös pöydän käytännöllisyys. Suorakaiteen muotoisen pöydän voi sijoittaa niin seinän viereen kuin keskilattiallekin. Suorakaiteen muotoinen ruokailuryhmä antaa tilalle tyylikkään ja yksinkertaisen ilmeen, ja näin ollen sopii hyvin useimpiin koteihin. Kapeampi ruokapöytä luo intiimimmän ilmapiirin, sillä sen ympärillä vieraat istuvat lähempänä toisiaan, kun taas leveämmällä pöydällä on enemmän tilaa kattaukselle ja ruoille. Sinulle, joka arvostat sosiaalista yhdessäoloa, voi pyöreä ruokailuryhmä olla paras vaihtoehto. Pyöreän pöydän ympärillä vierailla on katsekontakti toisiinsa, mikä saa tunnelman tuntumaan kodikkaalta. Pyöreä pöytä tosin vaatii ympärilleen hieman enemmän tilaa kuin kulmikas ruokapöytä. Ovaalin muotoinen ruokailuryhmä on näiden kahden ryhmän välimuoto ja saattaa olla juuri oikea valinta sinulle. Ovaalille ruokailuryhmälle on yhtä helppo löytää paikka kuin kulmikkaallekin ryhmälle, ja pöydän pyöristetyt kulmat helpottavat suuremman seurueen mahduttamista pöydän ääreen. Valitsitpa minkä mallisen ruokailuryhmän tahansa, löydät sen varmasti laajasta valikoimastamme.

Värin ja materiaalin valinta perustuu tyyliin ja tarpeeseen

Aivan kuten pöytäryhmän mallilla, myös materiaalilla ja värillä on väliä. Betonikuvioitu, laminaattipintainen pöytälevy on kulutusta kestävä ja helppohoitoinen. Täydellinen valinta sinulle, joka haluat ruokailuryhmältä näyttävyyttä, kestävyyttä ja helppohoitoisuutta. Lakatut pinnat ovat ajattoman elegantteja ja melko helppohoitoisiakin. Sinulle, joka toivot ruokailuryhmältä luonnonläheistä ja rustiikkista ilmettä, voi tammi tai muu puumateriaali olla oikea vaihtoehto. Kannattaa kuitenkin huomioida, että öljytyt puupinnat ovat herkempiä ja vaativat ajoittain uudelleen käsittelyä ja huoltoa. Valitse pöydän pintamateriaali tarpeesi mukaan.

Tyyliä tuoleilla! Oikealla tuolivalinnalla voit vahvistaa huoneen sisustustyyliä. Ehkäpä haluat ruokailutilaan ylellisyyttä ja eleganttia ilmettä. Sen saavutat esimerkiksi samettiverhoilluilla tuoleilla. Pinnatuoleilla saat ruokailuryhmään retrohenkeä ja moderniutta. Laajasta valikoimastamme löydät ruokailuryhmiä kaikkiin koteihin ja sisustustyyleihin, vintage- ja kustavilaistyyliä sekä erilaisia moderneja kokonaisuuksia. Valikoimassamme on eri värisiä, eri materiaaleista valmistettuja ruokailuryhmiä. Etsit sitten valkoista klassista ryhmää tai modernia ryhmää mustilla keinonahkatuoleilla, löydät etsimäsi Kodin1:n valtavasta edullisten ruokailuryhmien valikoimasta.

Edulliset ruokailuryhmät netistä

Myymämme ruokailuryhmät ovat laadukkaita ja tuoleissa on miellyttävä istua. Verkkokaupastamme ostat haluamasi ryhmän helposti, nopeasti ja edullisesti. Jos haluat suunnitella itse oman ruokaryhmäsi, valitse haluamasi ruokapöydät ja tuolit laajasta valikoimastamme.