Missing translation for header.skipToContent
Näyttää 24 tuotetta 271 tuotteesta
1
...
12

Suositut suodattimet

Kun olet päättänyt ostaa ruokailuryhmän, on hyvä miettiä minkä muotoinen sopii parhaiten sinun kotiisi. Pyöreä ruokailuryhmä on oiva valinta ja sopiikin melkein jokaiseen kotiin. Pyöreät ruokailuryhmät ovat yleensä helppo asettaa lähelle kulmaa mutta kuitenkin niin että sen ympärille voi helposti laittaa tuolit ja mennä istumaan. Ei ole parempaa tunnetta kuin olla koko perheen voimin rauhassa aamupalalla pyöreän ruokailuryhmän ympärillä.

Pyöreät ruokailuryhmät jokaiseen kotiin

Onko pyöreä ruokailuryhmä toiveesi ulkonäön ja tyylikkyyden vuoksi mutta mietit riittääkö siinä istumapaikkoja? Voit ostaa pyöreän ruokailuryhmän jatkolevyllä niin saat helposti tarpeen tullen paljon lisätilaa vieraille.

Eri tyyliset pyöreät ruokailuryhmät

Kodin1:en valikoimasta löydät satoja pyöreitä ruokailuryhmiä, joten sinun toiveesi täyttävä kokonaisuus on varmasti löydettävissä. Valikoima sisältää lukuisia eri kokoisia vaihtoehtoja, joten mieti ensin, kuinka monta paikkaa haluat mahtuvan pöydän ympärille. Nyt voitkin jo alkaa miettiä pöydän tyyliä ja ulkonäköä. Millainen pyöreä ruokailuryhmä sopii yhteen muun sisustuksesi kanssa? Vai haluatko kenties tehdä jotain aivan muuta ja ostaa katsetta vangitsevan ja kontrastia luovan pyöreän ruokailuryhmän? Materiaalia on myös hyvä ajatella, sillä se tekee paljon tyylille. Haluatko puisen ja rustiikkisen vai kenties modernin valkoisen pyöreän ruokailuryhmän? Tähän kysymykseen vain sinä voit vastata. Valikoimastamme löydät kuitenkin takuulla sinun kotiisi sopivan pyöreän ruokailuryhmän.