Missing translation for header.skipToContent

30€ LISÄalennus ostaessasi yli 400€! Koodi: 30OFF

Päättyy:

Näyttää 24 tuotetta 926 tuotteesta
1
...
39

Suositut suodattimet

Työpöytä on yksi tärkeimmistä työvälineistä monelle ihmiselle. Se on paikka, jossa käsitellään papereita, tehdään töitä tietokoneella ja säilytetään tärkeitä tavaroita. Työpöytä voi olla kotona, toimistossa tai koulussa. Sen tulee olla ergonominen ja tarjota riittävästi tilaa ja säilytystilaa. Monet ihmiset viettävät suuren osan päivästään työpöydän ääressä, joten sen tulee olla mukava ja helposti käytettävä. Tärkeää on myös pitää työpöytä siistinä ja järjestettynä, jotta työskentely sujuu tehokkaasti.

Usein kysyttyjä kysymyksiä työpöydistä

  • Mitä asioita tulisi harkita valitessaan sopivaa työpöytää?

    Joitakin tärkeitä asioita, joita tulisi harkita valitessaan sopivaa työpöytää ovat:
  • Mikä on paras sijainti työpöydälle kotona tai toimistossa?

    Paras sijainti työpöydälle kotona tai toimistossa on sellainen, jossa on riittävästi luonnonvaloa ja hyvä ilmanvaihto. Työpöytä kannattaa sijoittaa siten, että näyttö on auringonvalolta poispäin ja taustavalaistus on vähäistä. Lisäksi työpöydän korkeuden tulee olla sopiva, jotta kädet ja olkapäät eivät rasitu liikaa. Työpöydän äärellä kannattaa myös huolehtia riittävästä tauottamisesta ja ergonomisesta istumisesta.
  • Kuinka suuri työpöytä tulisi olla tarpeiden mukaan?

    Työpöydän koon tulisi olla riittävä työskentelytarpeisiin nähden. Useimmiten 120-160 cm pituinen ja 60-80 cm syvä työpöytä on sopiva tietokoneen käyttöön. Jos työskentelet usean näytön kanssa tai tarvitset paljon työskentelytilaa, suurempi työpöytä voi olla tarpeen. Huomioi myös, että työpöydän korkeus vaikuttaa työasentoon ja sen tulisi olla sopiva omaan pituuteen nähden.