Missing translation for header.skipToContent

Kesän hullut hinnat - säästä jopa 60%!

Kirjoituspöytä

893 tuotetta
Näyttää 24 tuotetta 893 tuotteesta
1
...
38

Suositut suodattimet

Tänne olemme koonneet paljon erilaisia kirjoitus-, koulu- ja työpöytiä. Valitse mieleisesi useista väri- ja materiaalivaihtoehdoista. Löydät varmasti sellaisen työpöydän, joka vastaa omia tarpeitasi. Valikoimassamme on perinteisiä koulupöytiä sekä trendikkäitä kirjoituspöytiä, joiden kansi on näyttävää betonijäljitelmää. Oli sisustusmakusi sitten millainen tahansa, olemme varmoja, että meiltä löydät etsimäsi työ- tai toimistopöydän. Voit tehdä ostoksesi näppärästi verkkosivuillamme. Toimitamme tilauksesi perille edullisesti. Jos et ole tyytyväinen hankintaasi, on sinulla 14 päivän palautusoikeus. Kodin1:ltä löydät käytännöllisen työpöydän edullisesti!

Kaunis kirjoituspöytä antaa huoneen sisustukselle ilmettä. Kirjoituspöytä, jos joku, on yksi kodin käytännöllisimmistä huonekaluista, sillä sen ääressä voi surffata, maksaa laskuja, tehdä töitä, piirtää, tehdä palapelejä ja tehdä kaikkea muuta, joka vaatii kunnon alustan. Kirjoituspöytä voi siis olla sekä käytännöllinen että kaunis. Laatikollinen työpöytä tarjoaa aina tarpeellista säilytystilaa niille tavaroille, joita et halua pitää esillä. Jos samaa pöytää käyttää useampi henkilö, esimerkiksi sekä lapset että aikuiset, kannattaa harkita korkeudeltaan säädettävän työpöydän hankkimista. Tällöin pöydän korkeutta voi säätää jokaiselle sopivaksi. Täydennä työpiste ergonomisella työtuolilla ja työvalaisimella. Viihtyisässä ympäristössä työntekokin on mukavaa. Valikoimastamme löytyy paljon laadukkaita ja tyylikkäitä vaihtoehtoja. Jos tilaa ei ole käytettävissä paljon, löydät meiltä myös pienet ja kapeat pöytäratkaisut pieniin asuinneliöihin. Meiltä löytyy jokaiselle jotakin. Valitse musta tai valkoinen kirjoituspöytä tai satsaa kirjoituspöytään, josta tulee koko kodin väripilkku.

 

Oikean kirjoituspöydän valinta

Mittaa!

Jotta vältyt liian pienen tai suuren tai muuten sopimattoman pöydän ostamiselta, kannattaa mitata tarkkaan paikka, jonne pöydän suunnittelet sijoittavasi. Kulmakirjoituspöytä tai L-muotoinen työpöytä on erinomainen vaihtoehto silloin, kun haluat maksimoida tilan käytön. Joka tapauksessa on tärkeää selvittää, paljonko tilaa on käytettävissä.

Päätä kirjoituspöydän pääasiallinen käyttötarkoitus

Mieti millaisia tarpeita sinulla on ja mihin tarkoitukseen pöytää olet hankkimassa. Onko se tarkoitettu lähinnä läksyjen tekoon, askarteluun vai kenties tietokonepöydäksi? Käytetäänkö pöytää jatkuvasti kotikonttorin toimistopöytänä vai maksetaanko pöydän ääressä laskuja vain silloin tällöin? Kirjoituspöydän käyttötapa vaikuttaa myös sen valintaan. Tietokonepöytä, jota käytetään useiden tuntien ajan päivittäin, ergonomiaan on kiinnitettävä enemmän huomiota kuin kirjoituspöydän, jota käytetään vain satunnaisesti kirjoittamiseen tai laskujen maksuun.

Mieti, millaista säilytystilaa pöydältä vaaditaan

Kirjoituspöytää käytetään monenlaiseen tarkoitukseen, ja siksi siltä vaaditaan käyttötarkoituksen mukaan erilaisia säilytystilaratkaisuja. Ehkäpä etsit täydellistä toimistokalustetta, jossa yhdistyy pöytä ja säilytystila tai haluat täydentää pöytää pyörällisellä laatikostolla tai muulla säilytysratkaisulla. Valikoimastamme löydät erilaisia muunnelmia laatikollisista kirjoituspöydistä, täydellisistä toimistopöydistä ja kirjoituspöydistä, joissa on erilaista säilytystilaa laatikoiden ja lokeroiden muodossa. Löydät meiltä myös seinälle kiinnitettävän kirjoituspöydän, jossa on hyllytilaa. Se on loistava valinta hieman pienempään tilaan.

Valitse kirjoituspöytä, joka sopii omaan tyyliisi

Kirjoituspöydän käytännöllisyyden lisäksi on tärkeää, että pöytä on oman makusi mukainen ja sopii kotisi muuhun sisustukseen. Etsit sitten pelipöytää, toimistopöytää tai koulupöytää lastenhuoneeseen, on tärkeää, että pöytä sopii tyyliltään kotiisi ja muiden huonekalujen tyyliin. Yhtenäinen tyyli luo tilaan siistiä ja harmonista tunnelmaa, josta koko perhe voi nauttia. Haluaisitko kotiisi kenties vintage- tai antiikkihenkisen kirjoituspöydän? Retrotyyliä tai modernia ilmettä? Laajasta valikoimastamme sinun on helppo valita omaan makuusi ja kotisi sisustustyyliin sopiva, kaunis, leikkisä tai trendikäs kirjoituspöytä.

Valitse materiaali ajatuksella

Kuulutko siihen ihmisryhmään, joka tykkää juoda kahvia, napostella tai syödä ruokaa kirjoituspöydän ääressä? Tai etsitkö kestävää koulupöytää lapsille? Näissä tapauksissa on tärkeää valita pöytä, jonka pinta on helposti puhdistettava. Silloin sinun ei tarvitse välittää mahdollisista vahingoista ja niiden mahdollisesti aiheuttamista vahingoista materiaalille. Laminaattipintainen kirjoituspöytä on uskomattoman helppohoitoinen. Se kestää kosteutta ja on helppo puhdistaa vedellä ja miedolla pesuaineella. Laminaattipöytä on siis oiva valinta lapselle. Jos haluat pöydän olevan kaunis ja eläväpintainen, on puukuvioinen tai puusta valmistettu kirjoituspöytä sopiva vaihtoehto sinulle. Meiltä löydät tammea, saarnia, jalavaa ja koivua, jopa tiikkiä, pähkinää ja kirsikkaa. Osa puukuvioisista pöydistä on valmistettu massiivipuusta, osassa pintana on puuviilu. Puinen tai viilutettu materiaali vaatii laminaattipintaa enemmän hoitoa ja tarkkuutta käytössä, sillä puu on alttiimpi mm. kosteuden vaikutukselle. Näyttävää ja tyylikästä pöytää etsivälle lasikantinen työpöytä saattaa olla oikea valinta. Lasi on helppohoitoinen, mutta siinä lika ja tahrat näkyvät todella helposti. Lasipintaa siis joutuu pyyhkimään melko usein, jotta sen läpinäkyvä pinta pysyy siistinä. Valikoimassamme on myös pöytiä, joissa kansitaso on betonikuvioitua materiaalia. Näyttävä vaihtoehto sinulle, joka haluat kotiisi helppohoitoista pöytää.