Missing translation for header.skipToContent

30€ LISÄalennus ostaessasi yli 400€! Koodi: SAVE30

Päättyy:

Näyttää 24 tuotetta 866 tuotteesta
1
...
37

Tietokonepöytä on huonekalu, joka on suunniteltu tietokoneen käyttöön. Se on yleensä pöytälevystä ja jaloista koostuva rakenne, joka tarjoaa tilan tietokoneen näytölle, näppäimistölle, hiirelle ja muille laitteille. Tietokonepöydät voivat olla eri kokoisia ja muotoisia, ja niissä voi olla erilaisia hyllyjä, laatikoita ja muita säilytystiloja. Jotkut tietokonepöydät ovat myös säädettäviä, jotta ne sopivat paremmin käyttäjän tarpeisiin. Tietokonepöytä on tärkeä osa tietokoneen käyttöä, sillä se tarjoaa mukavan ja ergonomisen työskentelyasennon sekä suojaa tietokonetta ja sen laitteita.

Usein kysyttyjä kysymyksiä tietokonepöydistä

  • Kuinka iso tietokonepöydän tulisi olla?

    Tietokonepöydän koon tulisi olla riittävän suuri, jotta siihen mahtuu tarvittavat laitteet ja lisälaitteet, kuten näyttö, näppäimistö, hiiri, tulostin ja kaiuttimet. Pöydän korkeus tulisi olla sopiva käyttäjän pituuteen nähden, jotta käyttö on ergonomista ja mukavaa. Yleensä suositeltava minimimitat ovat noin 120 cm leveä ja 60 cm syvä pöytälevy.
  • Miten valitsen oikean korkeuden tietokonepöydälle?

    Oikean korkeuden valinta tietokonepöydälle on tärkeää, jotta välttyy kivuilta ja jännityksiltä selässä, niskassa ja käsissä. Hyvä nyrkkisääntö on valita sellainen pöytä, jonka korkeus on noin kyynärpään korkeudella, kun istut pöydän ääressä. Tämä tarkoittaa noin 60-70 cm korkeaa pöytää, mutta tarkka korkeus riippuu henkilön omasta pituudesta ja istumakorkeudesta. Lisäksi kannattaa huomioida myös pöydän syvyys, jotta näyttö on sopivassa etäisyydessä silmiin nähden.
  • Minkälaisia ominaisuuksia minun tulisi etsiä ostaessani tietokonepöytää?

    Kun etsit tietokonepöytää, kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin ominaisuuksiin: Koko on tärkeä valintakriteeri tietokonepöydän valinnassa. Pöydän tulee olla sopivan kokoinen ja mukava käyttää. Pöydän korkeuden tulisi olla ergonominen, jotta se olisi mukava käyttää. Pöydän tulisi olla niin korkea, että tietokoneen näyttö on silmien korkeudella ja kädet ovat oikeassa asennossa näppäimistöä käytettäessä. Materiaalin tulee olla kestävää ja helppo puhdistaa. Suosittuja materiaaleja ovat puu, metalli ja lasi. Säilytystilan määrä on myös tärkeää harkita. Pöydässä voi olla hyllyjä, laatikoita tai kaappeja, joissa voit säilyttää muita tarvikkeita. Jos haluat joustavuutta, voit valita pyörillä varustetun tietokonepöydän, jota voi helposti siirtää paikasta toiseen.