Missing translation for header.skipToContent

Tilaa ennen 10/6 toimitusta ennen juhannusta!*

Päättyy:

Näyttää 24 tuotetta 2356 tuotteesta
1
...
99

Suositut suodattimet

Sohvaa pidetään olohuoneen tärkeimpänä elementtinä, mutta yksikään olohuone ei ole täydellinen ilman sohvapöytää. Kun valitset sohvapöydän huolellisesti, se luo yhdessä sohvan kanssa toimivan ja esteettisesti miellyttävän kokonaisuuden, jonka ääressä vietät rentouttavia hetkiä olohuoneessasi. Sohvapöytä muokkaa huoneen tunnelmaa ja tyyliä, olipa olohuoneesi tyyli sitten massiivinen, geometrinen, moderni tai minimalistinen. Tyyliin sopiva sohvapöytä antaa haluttua tunnelmaa ja hioutuu yhteen muiden kalusteiden kanssa. Sohvapöytiemme materiaaleista löytyy monia erilaisia vaihtoehtoja aina puusta lasiin ja marmoriin, kuten myös kokoja pienistä massiivisiin. Sohvapöydän tasojen välissä on helppoa säilyttää esimerkiksi erilaisia lehtiä ja olohuoneen viihdekeskuksen kaukosäätimiä. Sohvapöydän ylätasolle taas asetat kätevästi niin leffaillan tarjottavat kuin kauniit kukkasetkin. Tyylikkäät sohvapöydät löydät edullisesti monipuolisesta valikoimastamme.

Kuinka valitset parhaat sohvapöydät

 • Millaisen vaikutelman haluat luoda?

  Kun vieraasi astuvat olohuoneeseesi, on tilan yleisvaikutelma kaikkien huoneessa olevien asioiden summa. Sohvapöytä on tärkeä osa tätä vaikutelmaa. Siksi sinun kannattaakin miettiä, minkälaisen vaikutelman haluat luoda. Onko olohuoneesi rento perheen hengailupaikka, elegantti ympäristö viininsiemailuun ja vieraiden viihdyttämiseen, modernin kodin keskipiste - vai kenties kaikkea tätä? Sohvapöydät venyvät moneen tarkoitukseen ja mitä huolellisemmin olohuoneenpöytä on valittu, sen paremmin se palvelee tarkoitustaan olohuoneessasi. Sohvapöydän tyyli sanelee sen antaman vaikutelman ja tarjoaa mahdollisuuden monenlaiseen käyttöön: modernikin pöytä voi toimia erinomaisesti perheen leffaillan buffetpöytänä ja rennompi pöytä voi tilanteen vaatiessa tarjota fiinin ympäristön viinilasilliselle. Tästä juuri on kokonaisuudessa kysymys. Sohvapöytä netistä on helppo ostaa, sillä näet helposti laajan valikoiman erilaisia pöytiä ja säästyt kaupoissa juoksemiselta.
 • Mikä materiaali sopii tarkoituksiisi

  Sohvapöydät tulevat monissa muodoissa, väreissä ja materiaaleissa. Valitse sohvapöydän materiaali tarkkaan. Marmorinen pöytä on pinnaltaan ainutlaatuinen, mutta huokoisena luonnonmateriaalina se värjäytyy helposti. Näin ollen se on käsiteltävä suoja-aineella kerran vuodessa. Lasinen pöytä on puolestaan esteettisesti kaunis ja sen läpinäkyvyys antaa huoneelle ilmavan vaikutelman. Puiset pöydät ovat ihanteellinen valinta rustiikkisen, kenties maalaishenkisen tunnelman saavuttamiseen! Ne ovat hyvä valinta lapsiperheeseen kestävyytensä vuoksi, mutta saattavat toisinaan tuoda sisustukseen hieman raskasta tunnelmaa. Oli hakemasi materiaali mikä tahansa, sopiva ja edullinen sohvapöytä löytyy nettisivuiltamme vaivattomasti. Pääset kerralla vertailemaan monen eri valmistajan malleja, eikä sinun tarvitse kuluttaa aikaasi kiertämiseen kaupasta toiseen. Valikoimastamme löydät laadukkaat ja edulliset pöytäratkaisut olohuoneeseesi.
 • Minkä kokoinen sohvapöydän pitäisi olla?

  Sohvapöydät tulevat monissa eri kokovaihtoehdoissa. On olemassa matalia ja korkeampia malleja, kuten myös pieniä, kapeita, leveitä ja massiivisia malleja. Joissakin sohvapöydissä on monta eri tasoa, joissakin taas vain yksi. Sohvapöydän kokoa valitessasi mieti, mihin pöytää on tarkoitus käyttää. Tarvitsetko lisää säilytystilaa ja siinä tapauksessa monia eri tasoja pöydässä? Vai käytetäänkö pöytää vain alustana lampulle ja kenties muille koriste-esineille, jolloin tarvetta lisätilalle pöydän päällyslevyn alla ei välttämättä ole. Pieni sohvapöytä voi sopia hyvin pieneen huoneeseen tai silloin, kun pöydälle on suunniteltu vain yksinkertaista käyttöä. Suurempaa pöytää taas tarvitset silloin, kun pöytää käyttää monta henkilöä, kun olohuone on kookkaampi tai kun pöydälle on suunniteltu monia käyttöfunktioita.
 • Minkälainen sohvapöytä sopisi minulle?

  Nettikaupastamme löydät monia erilaisia ja erimuotoisia sohvapöytiä, joista on helppo innostua. Sohvapöydän valinnassa on kuitenkin hyvä ottaa huomioon huonetilan koko ja valoisuus sekä erityisesti sohvan muoto. Mikäli sohvasi on kovin kulmikas, siihen saattaisi sopia parhaiten myös suorakulmainen sohvapöytä. Pyöreäkulmaisiin sohviin tuovat pyöreämmät muodot lisäävät sopusointua. Mieti myös huoneen muita sisustuksellisia elementtejä: minkälaiset verhot huoneessa ovat, ovatko ne sävyltään yksiväriset vai ovatko ne kuviolliset? Minkälainen tv-taso on, entäpä kirjahylly? Nämä määräävät myös sohvapöydän tyylin: vanhan ja koristeellisen kirjahyllyn kanssa samaan huoneeseen sopii paremmin koristeellinen pöytä kuin moderni ja minimalistinen. Sohvapöydät valitset helpoimmin monipuolisesta valikoimastamme, josta löydät monia eri kokoisia ja mallisia sohvapöytiä jokaisen olohuoneen tarpeisiin.