categoryTopBlock
Pöytä

Sohvapöydät & Olohuoneen pöydät

2 490tuotetta
ALE

Sohvaa pidetään olohuoneen tärkeimpänä elementtinä, mutta yksikään olohuone ei ole täydellinen ilman sohvapöytää. Kun valitset sohvapöydän huolellisesti, se luo yhdessä sohvan kanssa toimivan ja esteettisesti miellyttävän kokonaisuuden, jonka ääressä vietät rentouttavia hetkiä olohuoneessasi. Sohvapöytä muokkaa huoneen tunnelmaa ja tyyliä, olipa olohuoneesi tyyli sitten massiivinen, geometrinen, moderni tai minimalistinen. Tyyliin sopiva sohvapöytä antaa haluttua tunnelmaa ja hioutuu yhteen muiden kalusteiden kanssa. Sohvapöytiemme materiaaleista löytyy monia erilaisia vaihtoehtoja aina puusta lasiin ja marmoriin, kuten myös kokoja pienistä massiivisiin. Sohvapöydän tasojen välissä on helppoa säilyttää esimerkiksi erilaisia lehtiä ja olohuoneen viihdekeskuksen kaukosäätimiä. Sohvapöydän ylätasolle taas asetat kätevästi niin leffaillan tarjottavat kuin kauniit kukkasetkin. Tyylikkäät sohvapöydät löydät edullisesti monipuolisesta valikoimastamme.

Kuinka valitset parhaat sohvapöydät

Olohuoneen pöytää ostaessa on hyvä ottaa huomioon muutamia seikkoja, jotta ostos olisi mahdollisimman onnistunut ja sohvapöytä olohuoneeseen sopiva. Sohvapöydät ovat oleellinen osa olohuoneen sisustusta, joten ota huomioon olohuoneesi muiden kalusteiden tyyli. Sohvapöytä vaikuttaa huomattavasti huoneen tunnelmaan, mutta sinun ei tarvitse olla sisustussuunnittelija tehdäksesi oikean valinnan. Onko sohvasi uusi vai vanha? Onko tv-tasosi pitkä vai lyhyt? Onko olohuoneessa panostettu enemmän siroihin, kenties romanttisiin huonekaluihin vai onko huoneen tyyli pikemminkin selkeän massiivinen? Huomioi myös materiaalit: dominoiko olohuonettasi puu, kivi, lasi vai kenties metalli? Valitse sohvapöydän materiaalit huoneen muiden materiaalien mukaisesti. Sohvapöydät kannattaa valita myös koon mukaisesti. Pieneen huoneeseen on syytä valita pienempi sohvapöytä, kun taas suuremmassa huoneessa pieni sohvapöytä voi jäädä liiankin vaatimattomaksi. Muiden huonekalujen koko määrittää sohvapöydän kokoa. Suurelle sohvalle on syytä valita suurehko sohvapöytä, jotta jokainen sohvalla istuja ylettyy käyttämään pöytää tarvittaessa helposti. Pieni sohva taas ei vaadi kovin järkälemäistä pöytää, vaan pieni pöytä on tällöin sopusuhtaisempi.

Sohvapöydät asennat helposti

Sohvapöydät toimitetaan yleensä joko valmiina tai lähes valmiiksi koottuina. Esimerkiksi suuret sohvapöydät saattavat vaatia pientä asentamista, kuten lasisen pöytälevyn laittamisen paikoilleen. Helposti ymmärrettävien käyttö- ja kokoamisohjeiden avulla pöydän asentaminen sujuu kuitenkin vaivattomasti keneltä tahansa kotisisustajalta. Et tarvitse ammattiasentajaa pöydän asentamiseen. Lisäksi pöytien kokoaminen onnistuu helposti muutamien perustyökalujen avulla, joten sinulla ei tarvitse olla hankittuna kotiisi kokonaista työkalupakkia. Pöydän kotiin kuljettaminen ei tuota sinulle ongelmaa, sillä meiltä sohvapöydät netistä ostaessasi saat kotiinkuljetuksen edulliseen hintaan. Tuotteet toimitetaan sinulle turvallisesti suojamateriaaleihin pakattuina, jotta tilaamasi tuotteet tulevat moitteettomina ja ehjinä perille. Meille tärkeintä on sinun tyytyväisyytesi uusiin huippulaadukkaisiin tuotteisiisi. Mikäli jokin tietty pöytä näyttää juuri sinun olohuoneeseen sopivalta, mutta haluaisit lisätietoa vielä jostakin tuotteeseen liittyvästä seikasta, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelu osaa myös vastata tilaamiseen sekä maksuun liittyviin asioihin, ja auttaa myös tavaroiden palauttamiseen liittyen.

Mieti näitä asioita, ennen "kategorian sohvapöydät" ostamista.

Minkälaisen vaikutelman haluat luoda?

Kun vieraasi astuvat olohuoneeseesi, on tilan yleisvaikutelma kaikkien huoneessa olevien asioiden summa. Sohvapöytä on tärkeä osa tätä vaikutelmaa. Siksi sinun kannattaakin miettiä, minkälaisen vaikutelman haluat luoda. Onko olohuoneesi rento perheen hengailupaikka, elegantti ympäristö viininsiemailuun ja vieraiden viihdyttämiseen, modernin kodin keskipiste - vai kenties kaikkea tätä? Sohvapöydät venyvät moneen tarkoitukseen ja mitä huolellisemmin olohuoneenpöytä on valittu, sen paremmin se palvelee tarkoitustaan olohuoneessasi. Sohvapöydän tyyli sanelee sen antaman vaikutelman ja tarjoaa mahdollisuuden monenlaiseen käyttöön: modernikin pöytä voi toimia erinomaisesti perheen leffaillan buffetpöytänä ja rennompi pöytä voi tilanteen vaatiessa tarjota fiinin ympäristön viinilasilliselle. Tästä juuri on kokonaisuudessa kysymys. Sohvapöytä netistä on helppo ostaa, sillä näet helposti laajan valikoiman erilaisia pöytiä ja säästyt kaupoissa juoksemiselta.

Mikä materiaali sopii tarkoituksiisi?

Sohvapöydät tulevat monissa muodoissa, väreissä ja materiaaleissa. Valitse sohvapöydän materiaali tarkkaan. Marmorinen pöytä on pinnaltaan ainutlaatuinen, mutta huokoisena luonnonmateriaalina se värjäytyy helposti. Näin ollen se on käsiteltävä suoja-aineella kerran vuodessa. Lasinen pöytä on puolestaan esteettisesti kaunis ja sen läpinäkyvyys antaa huoneelle ilmavan vaikutelman. Puiset pöydät ovat ihanteellinen valinta rustiikkisen, kenties maalaishenkisen tunnelman saavuttamiseen! Ne ovat hyvä valinta lapsiperheeseen kestävyytensä vuoksi, mutta saattavat toisinaan tuoda sisustukseen hieman raskasta tunnelmaa. Oli hakemasi materiaali mikä tahansa, sopiva ja edullinen sohvapöytä löytyy nettisivuiltamme vaivattomasti. Pääset kerralla vertailemaan monen eri valmistajan malleja, eikä sinun tarvitse kuluttaa aikaasi kiertämiseen kaupasta toiseen. Valikoimastamme löydät laadukkaat ja edulliset pöytäratkaisut olohuoneeseesi.

Minkä kokoinen sohvapöydän pitäisi olla?

Sohvapöydät tulevat monissa eri kokovaihtoehdoissa. On olemassa matalia ja korkeampia malleja, kuten myös pieniä, kapeita, leveitä ja massiivisia malleja. Joissakin sohvapöydissä on monta eri tasoa, joissakin taas vain yksi. Sohvapöydän kokoa valitessasi mieti, mihin pöytää on tarkoitus käyttää. Tarvitsetko lisää säilytystilaa ja siinä tapauksessa monia eri tasoja pöydässä? Vai käytetäänkö pöytää vain alustana lampulle ja kenties muille koriste-esineille, jolloin tarvetta lisätilalle pöydän päällyslevyn alla ei välttämättä ole. Pieni sohvapöytä voi sopia hyvin pieneen huoneeseen tai silloin, kun pöydälle on suunniteltu vain yksinkertaista käyttöä. Suurempaa pöytää taas tarvitset silloin, kun pöytää käyttää monta henkilöä, kun olohuone on kookkaampi tai kun pöydälle on suunniteltu monia käyttöfunktioita.

Minkälainen sohvapöytä sopisi minulle?

Nettikaupastamme löydät monia erilaisia ja erimuotoisia sohvapöytiä, joista on helppo innostua. Sohvapöydän valinnassa on kuitenkin hyvä ottaa huomioon huonetilan koko ja valoisuus sekä erityisesti sohvan muoto. Mikäli sohvasi on kovin kulmikas, siihen saattaisi sopia parhaiten myös suorakulmainen sohvapöytä. Pyöreäkulmaisiin sohviin tuovat pyöreämmät muodot lisäävät sopusointua. Mieti myös huoneen muita sisustuksellisia elementtejä: minkälaiset verhot huoneessa ovat, ovatko ne sävyltään yksiväriset vai ovatko ne kuviolliset? Minkälainen tv-taso on, entäpä kirjahylly? Nämä määräävät myös sohvapöydän tyylin: vanhan ja koristeellisen kirjahyllyn kanssa samaan huoneeseen sopii paremmin koristeellinen pöytä kuin moderni ja minimalistinen. Sohvapöydät valitset helpoimmin monipuolisesta valikoimastamme, josta löydät monia eri kokoisia ja mallisia sohvapöytiä jokaisen olohuoneen tarpeisiin.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Materiaali
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
ALE
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
ALE