Missing translation for header.skipToContent

Kampanjahinnat sängyistä, sohvista & paljon muuta!

Näyttää 24 tuotetta 50 tuotteesta
1
...
3

Suositut suodattimet

Sohvapöytä tammi on tyylikäs ja kestävä valinta olohuoneeseen. Tammen puu on luonnostaan kaunis ja sen syvä ruskea sävy sopii monenlaisiin sisustustyyleihin. Tammen kovuus ja kestävyys tekevät siitä myös hyvän materiaalin huonekaluihin. Sohvapöytä tammi on helppo pitää puhtaana ja se kestää hyvin käyttöä ja kulutusta. Tammen luonnollinen kauneus korostuu erityisesti modernissa ja skandinaavisessa sisustuksessa. Sohvapöytä tammi on siis ajaton ja laadukas valinta, joka kestää aikaa ja käyttöä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä: Sohvapöytä tammi

  • Millaisia sohvapöytiä tammesta on saatavilla?

    Tammesta valmistettuja sohvapöytiä on saatavilla monissa eri muodoissa ja tyyleissä. Niitä voi löytää esimerkiksi eri kokoisina, eri värisinä ja erilaisilla jaloilla. Joissakin malleissa on myös kauniita koristeita tai kaiverruksia. Tammesta valmistetut sohvapöydät ovat yleensä kestäviä ja ne sopivat monenlaiseen sisustustyyliin.
  • Miten valitsen oikean kokoisen tammisen sohvapöydän olohuoneeseeni?

    Ennen kuin valitset tammisen sohvapöydän, mittaa huolellisesti olohuoneesi tila, jossa aiot sijoittaa pöydän. Tämän jälkeen harkitse, mihin käyttötarkoitukseen pöytää pääasiassa tarvitset. Jos käytät sitä pääasiassa koriste-esineiden, kuten kukkien tai kynttilöiden, esillepanoon, voit valita pienemmän kokoisen pöydän. Jos taas käytät sitä usein juomien tai välipalojen tarjoiluun vieraille, suurempi sohvapöytä voi olla parempi vaihtoehto. On myös tärkeää ottaa huomioon sohvapöydän korkeus. Yleensä sohvapöydän korkeus tulisi olla noin sama kuin sohvan istuinkorkeus tai hieman matalampi. Tämä helpottaa esimerkiksi juomien ja välipalojen tarjoilua sohvan ja pöydän välillä. Kun olet harkinnut näitä seikkoja, voit valita tammisesta sohvapöydästä olohuoneeseesi sopivan kokoisen vaihtoehdon.
  • Kuinka kestäviä sohvapöydät tammesta yleensä ovat?

    Sohvapöydät tammesta ovat yleensä erittäin kestäviä ja kestävät hyvin aikaa. Tämä johtuu tammen luonnollisesta tiheydestä ja kovuudesta, mikä tekee siitä erittäin kestävän ja vähemmän alttiin naarmuille ja kulumiselle verrattuna muihin puulajeihin. Tammen sohvapöydät voivat kestää useita vuosia, kun niitä käsitellään asianmukaisesti ja pidetään hyvässä kunnossa.