Missing translation for header.skipToContent

30€ LISÄalennus ostaessasi yli 400€! Koodi: SAVE30

Päättyy:

Näyttää 24 tuotetta 640 tuotteesta
1
...
27

Suositut suodattimet

Puinen sohvapöytä on yleinen huonekalu, joka löytyy monesta kodista. Se on usein keskeisellä paikalla olohuoneessa, ja sen tarkoituksena on tarjota kätevä paikka lasilliselle tai kahvikupille sohvalla istuessa. Puinen sohvapöytä on kestävä ja helppo pitää puhtaana, mikä tekee siitä käytännöllisen valinnan kodin sisustukseen. Puinen sohvapöytä voi olla yksinkertainen ja moderni tai koristeellinen ja perinteinen, joten se sopii monenlaiseen sisustustyyliin. Lisäksi puumateriaali antaa kodille luonnonläheistä tunnelmaa ja lämpöä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä puisista sohvapöydistä

  • Millaisia puisia sohvapöytiä on saatavilla?

    Puisia sohvapöytiä on saatavilla monenlaisissa materiaaleissa, väreissä, koossa ja muodoissa. Sohvapöydät voivat olla massiivipuuta, vaneria tai puunjalostustuotteita, kuten lastulevyä, MDF-levyä tai koivuvaneria. Yleisimmät puulajit ovat tammi, koivu, mänty ja pyökki. Sohvapöytiä löytyy eri muodoissa, kuten suorakaiteen-, pyöreän- tai neliönmuotoisina. Puiset sohvapöydät voivat olla myös eri korkeuksissa, jolloin niitä voidaan käyttää eri käyttötarkoituksiin.
  • Miten valitsen oikean kokoisen puisen sohvapöydän olohuoneeseeni?

    Oikean kokoisen puisen sohvapöydän valintaan vaikuttavat useat tekijät, kuten olohuoneen koko, sohvan koko ja muoto sekä henkilökohtaiset mieltymykset. Yleinen suositus on valita sohvapöytä, jonka korkeus on sohvan istuinkorkeuden kanssa sama tai hieman matalampi. Pituudeltaan sohvapöydän tulisi olla noin puolet sohvan pituudesta. Leveyden suhteen kannattaa huomioida tarpeeksi tilaa käytävälle ja muiden huonekalujen kanssa yhdistettäessä niiden väliseen tilaan. Muista myös, että sohvapöydän tulisi olla tarpeeksi suuri tarpeidesi mukaan, mutta ei liian massiivinen olohuoneen kokoon nähden.
  • Kuinka kestäviä puiset sohvapöydät yleensä ovat?

    Puiset sohvapöydät voivat olla erittäin kestäviä, jos niitä käsitellään ja hoidetaan oikein. Laadukkaat puumateriaalit ja hyvä käsittely lisäävät sohvapöydän kestävyyttä. Lisäksi puumateriaalien kosteuspitoisuuden on oltava sopiva, jotta ne eivät vääntyile tai halkeile ajan myötä. Puiset sohvapöydät voivat kestää useita vuosia tai jopa vuosikymmeniä, jos niitä huolletaan oikein.