Missing translation for header.skipToContent

30€ LISÄalennus ostaessasi yli 400€! Koodi: 30OFF

Päättyy:

Näyttää 24 tuotetta 947 tuotteesta
1
...
40

Suositut suodattimet

Tarjoamme laajan valikoiman korkealaatuisia pyöreitä pöytiä eri tyyleissä ja kooissa. Pyöreät pöydät ovat monipuolinen ja tyylikäs vaihtoehto niin ruokailutiloihin, olohuoneisiin kuin kokoustiloihinkin. Laadukkaat materiaalit ja huolellinen viimeistely takaavat kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Valikoimastamme löydät pyöreät pöydät eri halkaisijoilla ja korkeuksilla, joten voit valita juuri tilaasi sopivan vaihtoehdon. Olipa tarpeen pieni ruokapöytä tai suurempi kokoustila, meiltä löydät etsimäsi. Tutustu valikoimaamme ja valitse laadukas ja tyylikäs pyöreä pöytä, joka täyttää tarpeesi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä pyöreistä pöydistä

  • Minkä kokoisia pyöreitä pöytiä on saatavilla?

    Pyöreitä pöytiä on saatavilla eri kokoisina riippuen valmistajasta ja mallista. Yleisimpiä kokoja ovat halkaisijaltaan 80 cm, 90 cm, 100 cm ja 120 cm. Joissakin tapauksissa saatavilla voi olla myös muita kokoja. On tärkeää tarkistaa valmistajan tietoja tai kysyä lisätietoja myyjältä, jotta löydetään tarvittavan kokoiset pöydät.
  • Kuinka paljon tilaa pyöreä pöytä vie huoneessa?

    Pyöreän pöydän tilantarve riippuu sen halkaisijasta ja huoneen koosta. Yleinen suositus on, että pöydän ympärille jätetään vähintään 80-90 cm tilaa tuoleille ja liikkumiselle. Esimerkiksi 120 cm halkaisijaltaan olevan pyöreän pöydän ympärille tulisi jättää noin 230 cm x 230 cm tila. On tärkeää huomioida myös huoneen muut kalusteet ja käytävät, jotta tila ei tunnu ahtaalta.
  • Voiko pyöreää pöytää käyttää sekä ruokapöytänä että työpöytänä?

    Kyllä, pyöreä pöytä sopii hyvin sekä ruokapöydäksi että työpöydäksi. Pyöreä pöytä mahdollistaa sen, että kaikki istuvat samalla etäisyydellä toisistaan, mikä tekee siitä mukavan ruokailutilan. Lisäksi pyöreä pöytä on monikäyttöinen ja sopii hyvin myös työpöydäksi, sillä sen ympäriltä on helppo tavoittaa eri työvälineitä ja se sopii hyvin myös pienempiin tiloihin.