Missing translation for header.skipToContent

Osta nyt – Maksa 3 kk päästä! Lue lisää

Näyttää 24 tuotetta 78 tuotteesta
1
...
4

Suositut suodattimet

Laita tavarasi järjestykseen tyylikkääseen ja käytännölliseen laatikostoon. Kodin1:n valikoimasta löydät näppärät pyörälliset laatikostot, joita on helppo siirrellä paikasta toiseen tarpeen niin vaatiessa. Laita omat tärkeät tavarasi lukittuun laatikkoon, jossa ne pysyvät tallessa. Laatikoston voi sijoittaa käytännöllisesti työpöydän alle tai sen viereen. Laajasta valikoimastamme löydät erilaiset ja eriväriset laatikostot.

Käytännöllinen säilytystila on kaiken A ja O. Mitä vähemmän tilaa on, sitä tärkeämpää on löytää jokaiselle tavaralle oma paikka. Kaikkia esineitä ei ole mukava pitää esillä jatkuvasti, joten niille on hyvä olla suljettua säilytystilaa. Hyvä keino kodin järjestyksen ylläpitoon on hankkia pyörällinen laatikosto, jota voi tarpeen mukaan siirtää paikasta toiseen ja käytön jälkeen työntää piiloon vaikkapa pöydän alle. Valikoimamme laatikostot tarjoavat näppäriä säilytysratkaisuja. Ne ovat lisäksi tyylikkäitä, joten niitä voi säilyttää esillä muiden huonekalujen rinnalla. Täydennä kotitoimistoa laatikostolla, jossa voit säilyttää niin paperit, kynät, muovitaskut kuin muutkin toimistotarvikkeet. Jos haluat säilyttää osan tavaroistasi piilossa muilta, kannattaa valita lukollinen laatikosto. Laatikosto on näppärä huonekalu myös muualla kuin toimistossa. Sitä voi käyttää säilyttimenä kylpyhuoneessa tai yöpöytänä sängyn vieressä. Toimiipa se yksinään tarvittaessa pienenä kotitoimistonakin. Keittiössä laatikosto toimii myös lisälaskutilana. Kaiken kaikkiaan laatikosto on erittäin monikäyttöinen huonekalu, jolle löytyy käyttöä kodin joka huoneesta – jopa autotallista.

Valitse laatikosto, joka sopii sisustustyyliisi

Valikoimastamme löydät hyvin suunnitellut, toimivat ja tyylikkäät laatikostot. Voit valita mieleisesi esimerkiksi luonnonläheisistä tammi- ja pyökkijäljitelmistä. Hieman teollisuushenkisempään makuun saattaisi sopia antrasiitinharmaa väri. Sinulle, joka haluat tehdä laatikostosta tilan väripilkun, tarjoamme sinistä, roosaa ja keltaista. Skandinaaviseen tyyliin sopii erinomaisesti valkoinen ja muuta vaaleat värit. Mustalla taas luot tilaan syvyyttä ja modernia ilmettä. Meiltä löytyy laatikosto joka makuun. Löydät meiltä laatikostojen lisäksi myös muita säilytyskalusteita, kuten lipastoja, vaatekaappeja, kenkäsäilytystä sekä säilytystilallisia istuimia.