categoryTopBlock
Kaikki Säilytys

Istuinkalusteet säilytystilalla

4kpl istuinkalusteet säilytystilalla
Kampanja

Säilytystilaa sisältävässä istuinkalusteessa yhdistyy huonekalun kaksi parasta puolta. Säilytystilaa sisältävällä huonekalulla saat sisustukseen tyyliä, mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Laajasta Kodin1.comin valikoimasta löydät kaiken kokoisia ja tyylisiä säilytyspenkkejä, joissa on reilusti säilytystilaa. Tutustu valikoimaamme ja löydä juuri sinun tarpeisiisi ja kotiisi sopiva säilytyskaluste. Jos sinulla on kysyttävää tuotteista, ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa mielellään.

Monikäyttöiset huonekalut, jotka täyttävät yhdellä kertaa useamman tarpeen, ovat erinomainen valinta kotiin, jossa on puutetta tilasta. On siis järkevää hankkia kotiin esimerkiksi penkki, joka toimii sekä istuimena että säilytystilana. Säilytyspenkki on erinomainen vaihtoehto esimerkiksi ahtaaseen eteistilaan. Säilytä penkin sisällä kenkiä, lapasia, pipoja, urheilutarvikkeita, laukkuja… Kyllä, penkin sisälle saat piilolettua paljon sellaista, joka muuten olisi tiellä pienessä tilassa. Eteisen lisäksi säilytyspenkki sopii erinomaisesti myös kylpyhuoneeseen keittiöön tai makuuhuoneeseen sängyn jalkopäätyyn. Valikoimastamme löydät myös pyörälliset, helposti liikuteltavat penkit – supertyylikästä, superfiksua ja superkäytännöllistä! Lastenhuoneen kalusteista löydät leikkisät säilytyspenkkivaihtoehdot perheen pienimmille.

 

Säilytä fiksusti, tyylikkäästi ja mukavasti

Meidän maailmassamme mukava, tyylikäs ja huomaamaton säilytysratkaisu on mahdollinen ilman, että joutuu tekemään jonkin ominaisuuden kohdalla kompromisseja. Haluamme auttaa sinua luomaan kodistasi viihtyisän ja persoonallisen. Valitse mieleisesi eri materiaaleista valmistetuista säilytyspenkeistä, vaihtoehtoja löytyy käsittelemättömästä puusta upeaan korkeakiiltovalkoiseen ja -mustaan. Valikoimastamme löytyy mieleinen vaihtoehto jokaiseen kotiin: klassista, tyylikästä, modernia, vintage- ja retrohenkistä. Viimeistele säilytystilallinen istuinpenkki istuinpehmusteella. Jos tarvitset lisää säilytystilaa, löydät meiltä yös käytännöllisiä ja tyylikkäitä säilytyskalusteita sekä suureen että pieneen tarpeeseen.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Toiminto
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Kampanja