Missing translation for header.skipToContent

Osta nyt – Maksa 3 kk päästä! Lue lisää

Näyttää 18 tuotetta 18 tuotteesta

Suositut suodattimet

Tammi senkki on huonekalu, joka on valmistettu tammen puusta. Senkki on yleensä suorakulmainen ja siinä on usein vetolaatikoita ja ovia säilytystilaa varten. Tammi senkit ovat usein kestäviä ja tyylikkäitä, mikä tekee niistä suosittuja valintoja kodin sisustuksessa. Tammen puu antaa senkille luonnollisen ja lämpimän ulkonäön, joka sopii monenlaisiin sisustustyyleihin. Senkin käyttötarkoituksia voivat olla esimerkiksi vaatteiden säilytys makuuhuoneessa tai astioiden säilytys ruokailutilassa. Tammi senkki on siis käytännöllinen ja kaunis huonekalu, joka voi tuoda tyylikkyyttä ja toimivuutta kotiin.

Usein kysyttyjä kysymyksiä tammi senkeistä

  • Minkä kokoisia tammi senkkejä yleensä on saatavilla?

    Tammi senkit voivat vaihdella kooiltaan, mutta yleensä niitä on saatavilla eri kokoja. Tyypillisesti tammi senkkien leveys voi vaihdella 100-200 cm välillä ja korkeus voi olla noin 70-100 cm. Syvyydeltään senkit voivat olla noin 40-60 cm. On kuitenkin hyvä huomata, että saatavilla olevat koot voivat vaihdella eri valmistajien ja myymälöiden välillä.
  • Kuinka valita oikean kokoinen tammi senkki omaan tilaan?

    Oikean kokoisen tammen senkin valitseminen omaan tilaan vaatii muutamia harkittavia tekijöitä. Tässä muutamia vinkkejä:
  • Millaisiin sisustustyyleihin tammi senkki sopii?

    Tammi senkki sopii moniin erilaisiin sisustustyyleihin sen luonnollisen ja lämpimän ulkonäön ansiosta. Se sopii erityisesti skandinaaviseen sisustustyyliin, jossa korostetaan luonnonmateriaaleja ja yksinkertaista muotoilua. Tammi senkki voi myös tuoda rustiikkista tunnelmaa maalais- tai maalaisromanttiseen sisustukseen. Lisäksi tammi senkki voi olla tyylikäs lisä moderniin tai minimalistiseen sisustukseen, kun se yhdistetään muihin tyylikkäisiin ja pelkistettyihin kalusteisiin.