categoryTopBlock
Huonekalut

TV- & Mediakalusteet

Jopa85%
1 704tuotetta
Kampanja

Luo paras mahdollinen viihtyvyys tyylikkäillä mediakalusteilla

Sijoita tyylikkääseen säilytyskalusteeseen TV:llesi, äänilaitteillesi sekä kaikelle muulle, joka luo kokonaisuuden medialaitteillesi. Tutustu valikoimaamme käytännöllisiä sekä komeita mediakalusteita ja löydä suosikkisi loistavaan hintaan.

Mikä on mediakaluste?

Mediakaluste on hylly tai taso, jonka tarkoitus on saada TV, äänilaitteet, pelikonsolit sekä muu elektroniikka mahtumaan samalle kalusteelle.

Haluatko seinälle kiinnitettävän tai seisovan mediakalusteen?

Molemmissa vaihtoehdoissa on puolensa. Seinälle kiinnitettävä ei ota tilaa lattialta ja antaa ilmavamman tunteen, kun taas lattialla seisova malli on helpompi siirtää eikä vaadi reikiä seinään. Parasta antaa oman maun ja tarpeen päättää mikä sinulle sopii parhaiten.

Miten seinälle kiinnitettävä kaluste asennettaan?

TV-tasot ovat usein itsessään painavia ja niiden pitää kantaa vielä enemmän painoa, joten on tärkeää asentaa hyvin seinälle. Pora, ruuvit ja niiden tulpat ovat välttämättömiä, kun asennat TV-tasoa seinälle ja käytä mieluummin ylimääräisä ruuveja kuin liian vähän.

Voinko tilata mediakalusteita netistä koosta riippumatta?

Totta kai. Kodin1:ltä on aina vaivatonta ostaa netistä, oli kyse sitten suuresta ja painavasta TV-tasosta tai pienestä sisustuksen yksityiskohdasta. Tuo kotisi viihdekeskus uudelle tasolle tilaamalla tyylikäs ja käytännöllinen mediakaluste edullisesti Kodin1:ltä.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Materiaali
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Vuodekoko
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja