Tuotteesta
Yleistä
Tuotemerkki:Leather MasterSarja:Leather MasterTuotenumero:161158
Tekniset tiedot
Tuotenumero: 161158
Yleistä
Tuotemerkki
Leather Master
Sarja
Leather Master
Tuotetiedot

Pakkaus sisältää tekstiilihoitoaineen ja tahranpoistoaineen, joka soveltuu käytettäväksi sijauspatjoissa ja joustinpatjoissa. Settiin sisältyy Textile Cleaner-puhdistusaine ja Stain Away-tahranpoistoaine

Textile Cleaner-puhdistusaine
Mieto ja tehokas pesuaine, joka soveltuu useimmille tekstiileille käytettäväksi. Puhdistusainetta suositellaan käytettäväksi 2-4 kertaa vuodessa tai tarpeen mukaan. Textile Cleaner-puhdistusaine on helposti likaantuvien tekstiilien puhdistukseen tarkoitettu pesuaine. Puhdistettava tekstiili tulee imuroida ensin. Seuraavaksi kiedo kosteutettu mikrokuituliina vaahtomuovisienen ympärille ja levitä puhdistusainetta liinalle. Pyyhi puhdistettavaa tekstiiliä eri suunnista, jotta lika jää liinaan. Pyyhi tahrakohtia pyöreillä liikkeillä tahran päältä ja sen ympäriltä. Pyyhi tahran ympäriltä ja jätä tahran ympäristö kosteaksi, jottei tekstiiliin jää puhdistusjälkiä. Puhdista koko tekstiili saumasta saumaan. Anna kuivua ja imuroi kuivat pesuainejäämät pois. Huom! Testaa puhdistusainetta aina piiloon jäävälle alueelle ensin. 

Stain Away-puhdistuaine
Tahranpoistiaine, joka poistaa kaikenlaiset tahrat, kuten punaviinin, veren ja kahvin yms. Tuote on antibakteerinen. Ennen tahranpoistoaineella käsittelyä tulee tekstiili imuroida kunnolla. Paina tahranpoistoainetta sienellä suoraan tahrakohtaan, käsittele tahrakohta sienellä tahrakohdan ulkopuolelta tahraan päin suuntautuvilla vedoilla, älä hiero! Toista käsittely kertaalleen tahrakohdalle. Jätä vaahto tekstiilin pinnalle ja anna kuivua kokonaan. Mikäli tahra on vielä näkyvissä käsittelyn jälkeen, toista sama uudelleen. Puhdista tekstiili tarhanpoistokäsittelyn jälkeen tarvittaessa vielä Textile Cleaner-puhdistusaineella. Älä käytä tahranpoistoainetta pinnalle, joka ei kestä vesipesua! HUOM! Testaa tahranpoistoainetta aina piiloon jäävälle pinnalle ennen koko tekstiilin käsittelyä. Käytä kumihanskoja ainetta käsitellessäsi.

Sisältö
- 2x400 ml
- Mikrokuituliina
- Vaahtomuovisieni
- Käyttöohjeet ja tahraopas

Toimitus
Toimitetaan normaalisti 5-10 arkipäivän sisällä.
Toimitustapa

Toimitamme tilauksesi aina edullisesti ja luotettavasti. Pienemmät ja kevyemmät tuotteet toimitetaan lähimpään noutopisteeseen ja suuremmat kotiosoitteeseesi kadunvarsitoimituksena. Rahtimaksu lisätään kassalla.

Ehdot
14 päivän palautusoikeus
Useita maksutapoja
Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää? Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua! Voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostilla.

Ota yhteyttä asiakastukeen

Puhelin: 09 4245 4200

Aukioloajat:
Tuotemerkki
Leathermaster-1_fit_white.png
Leather Master
Leather Master

Leather Master valmistaa ja myy tuotteita ammattimaiseen materiaalien ja huonekalujen hoitoon. Huonekalusi näyttävät aina uusilta ja siisteiltä, kun pidät niistä huolta huonekalujen puhdistus- ja hoitoaineilla. Leather Masterilla on satoja tuotteita puhdistukseen, suojaamiseen ja korjaamiseen, niin nahalle, tekstiileille kuin puumateriaaleillekin. Leather Master on tunnettu koko Skandinaviassa, Englannissa, Islannissa sekä Venäjällä. Johtavat eurooppalaiset nahankäsittelijät ja huonekalu- sekä autovalmistajat suosittelevat tuotteita, ja ne ovat suosittuja myös meidän verkkokaupassamme.

Tuotteet Leather Master-tuotemerkiltä

Sängyn tekstiilihoitoainesetti

 Leather Master

44
,
99
Maksa osissa, alk. 5/kk
Tuote myydään nopeasti!
Toimitetaan normaalisti 5-10 arkipäivän sisällä.
Kolme syytä valita meidät
Eri maksutapoja
Alk. 6,95 €
14 päivän palautusoikeus