Missing translation for header.skipToContent

Kesän hullut hinnat - säästä jopa 60%!

Näyttää 24 tuotetta 198 tuotteesta
1
...
9

Puulaatoilla voit helposti toteuttaa parvekkeellesi ja patiolle mukavan lattian. Toteutat laattaritilälattian sitten sisällä tai ulkona, olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen. Tutustu laajaan tyylikkäiden terassilattialaattojen valikoimaan ja tilaa itsellesi parhaiten sopivat jo tänään.

Kuinka laatat asennetaan?

Kodin1:ltä löydät alustaan liimaamalla kiinnitettävät puulaatat, mutta myös laatat, jotka kiinnitetään toisiinsa napsauttamalla. Tällaiset laatat ovat irti alustastaan. Laatan mallista riippuen asennustavat vaihtelevat. Kaikki Kodin1:n terassilaatat on helppo asentaa, etkä tarvitse aiempaa kokemusta tai erikoistyökaluja.

Kuinka kauan terassilaatat kestävät ulkokäytössä?

Kodin1:n valikoimassa on WPC-laattoja ja PVS-laattoja. Molemmat materiaalit ovat kestäviä, eivätkä ne vaurioidu kylmästä tai kosteudesta. Suosittelemme silti säilyttämään laattoja talven ajan suojassa säältä. Näin alusta pääsee hengittämään ja laattojen käyttöikä pitenee ja ne säilyvät kauniina pidempään.

Kuinka käytän terassilaattoja?

Terassilaatat sopivat kaikenlaisille terasseille, oli kyseessä sitten parveke tai puutarha. Viimeistele ilme upeilla kasveilla, tekstiileillä ja LED-valaistuksella, niin lopputuloksena on harmoninen kokonaisuus.

Mitä terassilaatat kestävät?

Kodin1:n terassilaattojen materiaali on suunniteltu kestämään kaikenlaisia sääolosuhteita. Muovista tai puu-muovikomposiitista valmistetut huoltovapaat puulattiat ovat kestäviä ja erittäin helppohoitoisia, ja niillä on mukava sisustaa.