Tuotteesta
Yleistä
Värin nimi:Sininen, MonivärinenSarja:MultiUlkonäkö:MuoviVäri:Kampanja:KampanjaTuotenumero:675197
Tekniset tiedot
Tuotenumero: 675197
Yleistä
Sarja
Multi
Värin nimi
Sininen
Monivärinen
Väri
monivärinen
Ulkonäkö
Muovi
Tuotetiedot
MultiMate on paras all-in-one-tabletti tehokkaaseen allasveden hoitoon. MultiMatessa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla allasveden nopea perusdesinfiointi ja hyvän vesihygienian pitkäaikainen ylläpito. Helppoa ja tehokasta! MultiMate on lähes pH-neutraali ja suojattu auringonvalon klooria hajottavalta vaikutukselta.

Tabletti on jaettu kolmeen osaan; vaaleanpunainen, valkoinen ja sininen. Tabletin vaaleanpunainen osa koostuu nopeasti liukenevasta kloorista, joka sokkidesinfioi allasveden ja tarjoaa perusteellisen desinfioinnin aina, kun uusi tabletti lisätään.

Valkoinen osa sisältää hitaasti liukenevaa klooria, joka vaikuttaa monella tavalla. Toisin sanoen veteen liukenee desinfioivan kloorin lisäksi vähitellen yhdistelmä seuraavia hoitoaineita: Saostusaine, joka yhdistää mikroskooppisia kelluvia hippusia suuremmiksi hiutaleiksi, jotka suodatinjärjestelmä nyt poimii helpommin, pH-stabilointiaine, joka helpottaa tasaisen pH-tason ylläpitämistä, sekä nestemäinen kovuusvakain, joka sitoo veden metalloidit niin, että vesi ei esim. värjäydy. Se torjuu samalla myös kalkin kertymistä altaan seinämiin ja laitteisiin.
Tabletin sininen osa estää tehokkaasti liukkaiden ja limaisten pinnoitteiden muodostumista altaan seinämiin, pohjaan ja laitteisiin.

Annostus: MultiMate sijoitetaan suoraan pintakaivoon, annostus 1 tabletti/20 000 litraa allasvettä. Uusi tabletti lisätään, kun jäljellä on noin 10 % - yleensä noin 7 päivän kuluttua. Laita tabletit kelluvaan klooriannostelijaan tai pintakaivoon. On suositeltavaa testata klooripitoisuus ja pH-tasapaino säännöllisesti ja pitää vapaan kloorin pitoisuus välillä 0,5–1,0 mg/l. Terveen allasveden pH on 7,0–7,4. Terveellisellä vesitasapainolla saat parhaan hyödyn vedenhoitotuotteistasi. Tablettia ei voi käyttää yhdessä inline-klorinaattoreiden tai nestemäisten klooriharjojen kanssa. Kloori ja pH mitataan helposti Swim & Fun -testinauhoilla.

Seuraa erityisesti, etteivät hoitavien aineiden pitoisuudet nouse liian korkeiksi pintakaivon ympäristössä silloin, kun kiertopumppu ei ole toiminnassa.
Kloorinvakaimen (syanuriinihapon) allasvesipitoisuus saa olla enintään 100 mg/l.

Huomaathan, että kloorin kulutus voi vaihdella veden lämpötilan, uimisen tiheyden ja keston sekä sään mukaan. Varmista, etteivät kemikaalit kostu säilytyksen aikana. Säilytä tuote pystyasennossa alkuperäisessä pakkauksessaan lasten ulottumattomissa. Suojattava jäätymiseltä ja suoralta auringonvalolta.

Terveen allasveden pH on 7,0–7,4. Terveellisellä vesitasapainolla saat parhaan hyödyn vedenhoitotuotteistasi. Jos allasveden pH ei ole vaihteluvälin välillä, sitä säädetään pH-Plussalla tai pH-Minuksella.

Varoitus: Erilaisten kloorituotteiden sekoittaminen voi johtaa voimakkaisiin reaktioihin ja räjähdyksiin! Älä koskaan sekoita tätä ainetta muihin kemikaaleihin! Biosideja tulee käyttää varoen. Lue etiketti ja käyttöohjeet ennen tuotteen käyttöä.
3(2)
Arvostelut

Valitse rivi arvostelujen suodattamiseen

Miten Kodin1 käyttää tuotearvosteluja?

Käytämme vain todellisten asiakkaiden tekemiä arvosteluja. Vain ostoksen tehneitä asiakkaita pyydetään jättämään tuotearvostelu. Pyyntö tehdään sähköpostitse asiakkaan ostohetkellä ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Lajittelu:Sopivin
Ulla
Vahvistettu asiakas
21/07/23

Satu
Vahvistettu asiakas
08/08/23

Kaikki tabletit molemmissa purkeissa rikki. Tablettien värit täysin haalistuneet. Näyttäisi siltä, että on lähetetty vanhentuneita tabletteja.

Toimitus
Toimitetaan normaalisti 5-10 arkipäivän sisällä.
Toimitustapa

Toimitamme tilauksesi aina edullisesti ja luotettavasti. Pienemmät ja kevyemmät tuotteet toimitetaan lähimpään noutopisteeseen ja suuremmat kotiosoitteeseesi kadunvarsitoimituksena. Rahtimaksu lisätään kassalla.

Ehdot
14 päivän palautusoikeus
Useita maksutapoja
Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää? Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua! Voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostilla.

Ota yhteyttä asiakastukeen

Puhelin: 09 4245 4200

Aukioloajat:

Multimate Combi -tabletti 250g

 Monivärinen

20
,
99
/kpl
Säästät:9,00
30%
Kampanja
Maksa osissa, alk. 2/kk
Tuote myydään nopeasti!
Toimitetaan normaalisti 5-10 arkipäivän sisällä.
Kolme syytä valita meidät
Eri maksutapoja
Alk. 6,95 €
14 päivän palautusoikeus