Missing translation for header.skipToContent

Kesän hullut hinnat - säästä jopa 60%!

-23%
(3)
Multimate Combi -tabletti 250g - Monivärinen - Allaskemikaalit & klooritabletit

Swim & Fun

Multimate Combi -tabletti 250g
Monivärinen

Säästät
7
00
Alennettu Hinta
22
99
Alkuperäinen Hinta
29
99
Toimitetaan normaalisti 5-10 arkipäivän sisällä

Tuotteesta

Tuotteesta

  • Tuotemerkki: Swim & Fun
  • Värin nimi: Sininen,Monivärinen
  • Väri: Monivärinen
  • Ulkonäkö: Muovi
  • Sarja: Multi
  • Tuotenumero: 675197

Tuotetiedot

Tuotenumero: 675197
Muuta
Värin nimi
Sininen, Monivärinen
Väri
Monivärinen
Ulkonäkö
Muovi
Sarja
Multi

Yleistä

MultiMate on paras all-in-one-tabletti tehokkaaseen allasveden hoitoon. MultiMatessa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla allasveden nopea perusdesinfiointi ja hyvän vesihygienian pitkäaikainen ylläpito. Helppoa ja tehokasta! MultiMate on lähes pH-neutraali ja suojattu auringonvalon klooria hajottavalta vaikutukselta.

Tabletti on jaettu kolmeen osaan; vaaleanpunainen, valkoinen ja sininen. Tabletin vaaleanpunainen osa koostuu nopeasti liukenevasta kloorista, joka sokkidesinfioi allasveden ja tarjoaa perusteellisen desinfioinnin aina, kun uusi tabletti lisätään.

Valkoinen osa sisältää hitaasti liukenevaa klooria, joka vaikuttaa monella tavalla. Toisin sanoen veteen liukenee desinfioivan kloorin lisäksi vähitellen yhdistelmä seuraavia hoitoaineita: Saostusaine, joka yhdistää mikroskooppisia kelluvia hippusia suuremmiksi hiutaleiksi, jotka suodatinjärjestelmä nyt poimii helpommin, pH-stabilointiaine, joka helpottaa tasaisen pH-tason ylläpitämistä, sekä nestemäinen kovuusvakain, joka sitoo veden metalloidit niin, että vesi ei esim. värjäydy. Se torjuu samalla myös kalkin kertymistä altaan seinämiin ja laitteisiin.
Tabletin sininen osa estää tehokkaasti liukkaiden ja limaisten pinnoitteiden muodostumista altaan seinämiin, pohjaan ja laitteisiin.

Annostus: MultiMate sijoitetaan suoraan pintakaivoon, annostus 1 tabletti/20 000 litraa allasvettä. Uusi tabletti lisätään, kun jäljellä on noin 10 % - yleensä noin 7 päivän kuluttua. Laita tabletit kelluvaan klooriannostelijaan tai pintakaivoon. On suositeltavaa testata klooripitoisuus ja pH-tasapaino säännöllisesti ja pitää vapaan kloorin pitoisuus välillä 0,5–1,0 mg/l. Terveen allasveden pH on 7,0–7,4. Terveellisellä vesitasapainolla saat parhaan hyödyn vedenhoitotuotteistasi. Tablettia ei voi käyttää yhdessä inline-klorinaattoreiden tai nestemäisten klooriharjojen kanssa. Kloori ja pH mitataan helposti Swim & Fun -testinauhoilla.

Seuraa erityisesti, etteivät hoitavien aineiden pitoisuudet nouse liian korkeiksi pintakaivon ympäristössä silloin, kun kiertopumppu ei ole toiminnassa.
Kloorinvakaimen (syanuriinihapon) allasvesipitoisuus saa olla enintään 100 mg/l.

Huomaathan, että kloorin kulutus voi vaihdella veden lämpötilan, uimisen tiheyden ja keston sekä sään mukaan. Varmista, etteivät kemikaalit kostu säilytyksen aikana. Säilytä tuote pystyasennossa alkuperäisessä pakkauksessaan lasten ulottumattomissa. Suojattava jäätymiseltä ja suoralta auringonvalolta.

Terveen allasveden pH on 7,0–7,4. Terveellisellä vesitasapainolla saat parhaan hyödyn vedenhoitotuotteistasi. Jos allasveden pH ei ole vaihteluvälin välillä, sitä säädetään pH-Plussalla tai pH-Minuksella.

Varoitus: Erilaisten kloorituotteiden sekoittaminen voi johtaa voimakkaisiin reaktioihin ja räjähdyksiin! Älä koskaan sekoita tätä ainetta muihin kemikaaleihin! Biosideja tulee käyttää varoen. Lue etiketti ja käyttöohjeet ennen tuotteen käyttöä.

Arvostelut
3.7
(3)

Toimitus

Toimitetaan normaalisti 5-10 arkipäivän sisällä

Toimitustapa

Toimitamme tilauksesi aina edullisesti ja luotettavasti. Pienemmät ja kevyemmät tuotteet toimitetaan lähimpään noutopisteeseen ja suuremmat kotiosoitteeseesi kadunvarsitoimituksena. Rahtimaksu lisätään kassalla.

 

Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää? Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua! Voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostilla.

Ota yhteyttä asiakastukeen

Usein ostettu yhdessä

Valitut lisätarvikkeet

Vastaavia tuotteita