categoryTopBlock
Kaikki Sisustusesineet

Kauniit tarjottimet, tarjoiluvadit ja aluset

172kpl tarjottimet & tarjoiluvadit
Kampanja

Tarjoile päivällinen kauniisti tai yllätä puolisosi tarjoilemalla aamiainen tarjottimella! Täältä löydät laajan valikoiman erilaisia alusia ja tarjottimia. Sinulle, joka etsit kaunista tarjoiluvatia päivällisen tarjoiluun, on valikoimassamme monta tyylikästä vaihtoehtoa, jotka luovat upean tausta tarjoilemallesi ruoalle. Löydät meiltä myös käytännölliset tarjottimet, jotka voi sijoittaa sohvan käsinojalle – täydellinen paikka aamukahville. Tarjoiluvatien ja erilaisten alusien lisäksi löydät meiltä kauniita tarjottimia, joille voit tehdä vaikkapa kynttiläasetelman tai laittaa pieniä kasveja kasvamaan värikkäissä ruukuissa.

Pyöreitä ja kulmikkaita tarjottimia

Tarjotinvalikoimastamme löydät varmasti jotakin omaan makuusi sopivaa. Olemme koonneet yhteen erimuotoisia ja erivärisiä vateja ja tarjottimia, jotta sinun olisi helppo löytää sinulle ja oman kotisi sisustukseen sopivat tuotteet. Sinä, joka pidät vaaleista väreistä ja maalaishenkisestä tyylistä, saata löytää etsimäsi In Livingiltä, jonka valikoimassa on puusta valmistettuja, valkoiseksi maalattuja ja antiikkisen näköiseksi viimeisteltyjä tarjottimia. Valikoimissamme on myös tyyliltään klassisia metallitarjottimia, joissa on koristekuviota. Kivalla tarjottimella on mukava tarjoilla syntymäpäiväsankarin aamiainen tai tarjoilla joulun alla glögiä.

Kun haluat tarjoilla salaatin erityisen mukavalla ja näyttävällä tavalla tai haluat antaa grillatulle lihalle näyttävyyttä, kannattaa ne asetella kauniille tarjoiluvadille. Löydät nettikaupastamme tyylikkään valkoisia posliinisia tarjoiluvateja, mutta myös muodoltaan pehmeämpiä, graniitista tai liuskekivestä valmistettua tarjottimia ja alustoja. Meiltä löytyy myös kokonaisia sarjoja, joista voit valita kauniit ja yhteensopivat tarjottimet niin keittiöön kuin vaikkapa makuuhuoneeseen ja kylpyhuoneeseenkin.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Pituus
Korkeus
Väri
Ulkonäkö
Hinta
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja