Beds by Brøge

25 tyylikästä tuotetta
af3ea12dfa0bd87394eaac6ed36aeb17.jpg

Beds by Brøge – tyylikkäitä designsänkyjä

Sänkymerkki Beds by Brøgen valikoimaan kuuluu erittäin mukavia ja laadukkaita designsänkyjä. Valitse useiden sänkymallien ja valintavaihtoehtojen joukosta juuri sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukainen sänky.

Kampanja
Lajittelu

Varmaa ja eleetöntä muotoilua

Haluatko makuuhuoneen, joka on kuin suoraa sisustuslehden sivuilta? Jos, niin silloin Beds by Brøge -merkkinen sänky on juuri oikea valinta sinulle! Uskomattoman tyylikkäät ja edulliset Beds by Brøge -sängyt ovat muotoilultaan yksinkertaisen eleettömiä. Kaikissa sängyissä on upeita yksityiskohtia, jotka luovat makuuhuoneeseesi täysin uudenlaisen ilmeen.


Beds by Brøge – pääpaino mukavuudella

Yhteistä kaikille Beds by Brøge -sängyille on se, että sänkyjen ulkomuodon suunnittelun ei koskaan anneta vaikuttaa mukavuuteen ja laatuun. Beds by Brøge -sängyssä nukut hyvin vuosi vuoden jälkeen.


Leon sänkysarja – laatua ja mukavuutta

Leon on yksi Beds by Brøgen halutuimmista sänkymalleista. Sametilla verhoiltu tyylikäs vuode on loistava valinta. Leon sängyssä on viisi värivaihtoehtoa ja kaksi jalkamallia. Valitse mieleisesi vaihtoehdot ja saat sängystä juuri sellaisen kuin haluat.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Leveys
Alkaen(cm)
asti(cm)
Pituus
Alkaen(cm)
asti(cm)
Korkeus
Alkaen(cm)
asti(cm)
Väri
Toiminto
Vuodekoko
Makuupaikkojen määrä (kpl)
Tyyppi
Tyyli
Ulkonäkö
Kategoria
Hinta
Alkaen(€)
asti(€)
Kampanja
Laatu
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja