Beds by Brøge

30 tyylikästä tuotetta

Beds by Brøge – tyylikkäitä designsänkyjä

Sänkymerkki Beds by Brøgen valikoimaan kuuluu erittäin mukavia ja laadukkaita designsänkyjä. Valitse useiden sänkymallien ja valintavaihtoehtojen joukosta juuri sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukainen sänky.

Kampanja

Varmaa ja eleetöntä muotoilua

Haluatko makuuhuoneen, joka on kuin suoraa sisustuslehden sivuilta? Jos, niin silloin Beds by Brøge -merkkinen sänky on juuri oikea valinta sinulle! Uskomattoman tyylikkäät ja edulliset Beds by Brøge -sängyt ovat muotoilultaan yksinkertaisen eleettömiä. Kaikissa sängyissä on upeita yksityiskohtia, jotka luovat makuuhuoneeseesi täysin uudenlaisen ilmeen.


Beds by Brøge – pääpaino mukavuudella

Yhteistä kaikille Beds by Brøge -sängyille on se, että sänkyjen ulkomuodon suunnittelun ei koskaan anneta vaikuttaa mukavuuteen ja laatuun. Beds by Brøge -sängyssä nukut hyvin vuosi vuoden jälkeen.


Leon sänkysarja – laatua ja mukavuutta

Leon on yksi Beds by Brøgen halutuimmista sänkymalleista. Sametilla verhoiltu tyylikäs vuode on loistava valinta. Leon sängyssä on viisi värivaihtoehtoa ja kaksi jalkamallia. Valitse mieleisesi vaihtoehdot ja saat sängystä juuri sellaisen kuin haluat.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Toiminto
Vuodekoko
Makuupaikkojen määrä (kpl)
Tyyli
Tyyppi
Kategoria
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja