D-Sign

19 tyylikästä tuotetta

D-Sign – laadukkaita mattoja skandinaaviseen kotiin

D-signin laajasta mattovalikoimasta löydät sekä neutraaleja että värikkäämpiäkin mattoja, joissa on ihanat kuviot. Matot on valmistettu laadukkaista materiaaleista, joten ne ovat kestäviä ja helppohoitoisia.

Kampanja

Väriltään neutraali vai värikäs matto – sinä päätät!

Tuotemerkki D-Sign tarjoaa laajan valikoiman konekudottuja mattoja, jotka sopivat erinomaisesti skandinaaviseen kotiin. D-signin valikoimasta löydät matot kodin jokaiseen huoneeseen. Helppohoitoisuutensa ansiosta matot sopivat erityisesti niihin kodin huoneisiin, joissa tarvitaan kestävä matto, esimerkiksi keittiöön tai eteistiloihin.


D-Signin valikoimassa on pajon erikokoisia, -värisiä ja -mallisia mattoja. Väriskaala ulottuu neutraaleista luonnonväreistä värikkäämpiin ja vahvanvärisiin kuvioihin. Kodin sisustuksen uudistaminen D-sign-matoilla on kuin leikkiä!


Tarkkoja yksityiskohtia, kauniita värejä ja kestävyyttä

D-Sign merkin matot valmistetaan moderneissa tehtaissa Turkissa. Materiaalina matoissa käytetään polypropyleenia, joka on ympäristöystävällinen tekokuitu ja käytetty laajasti mattojen valmistuksessa. Polypropyleenimatto ei pölyä, on allergiaystävällinen, helppohoitoinen ja edullinen. Polypropyleeni antaa matoille näyttävyyttä, sillä se korostaa värejä ja kuvioita. D-signin matot ovat kestäviä ja pitkäikäisiä, joten nautit niistä vielä vuosienkin käytön jälkeen.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Materiaalityppi
Muoto
Tyyli
Kategoria
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Kampanja