Turiform

1 tyylikästä tuotetta
brandCarousel

Turiform – sisustusta ja designia

Tyylitietoinen tuotemerkki Turiform on osa Nordicformia, joka on Norjan johtavia kodintekstiilien, hyöhentyynyjen ja höyhenpeitteiden valmistajia.

Turiformin tuotteille on ominaista yksinkertainen muotokieli ja käytännöllisyys. Tuotteet suunnitellaan skandinaavisella perinteellä ajankohtaisiksi ja toimiviksi. Mallistot on jaettu osiin, jotka ovat tyyliltään ja värimaailmoiltaan selkeitä. Persoonallisten valintojen tekeminen ja harmonisen kodin sisustamisen tulee olla helppoa!

Kampanja

Turiform – persoonallinen sisustus sinun kotiisi

Turiform on osa Norjan johtavaa kodintekstiilejä, hyöhentyynyjä ja -peitteitä valmistavaa yritystä nimeltä Norcidform.

Turiformin tuotteet tunnetaan yksinkertaisuudestaan ja käytännöllisyydestään. Ne suunnitellaan kunnioittaen perinteistä skandinaavista design-tyyliä niin, että niistä henkii nykyhetki ja tämän päivän elämä. Eri mallistot on jaettu osiin tyylin ja värimaailman mukaan. Kodin sisustaminen harmoniseksi tilaksi ja persoonallisten valintojen tekeminen pitäisi olla helppoa!

H2: Turiform – persoonallisuutta kotiisi

Turiformilla on klassinen perusmallisto, jonka värejä päivitetään jatkuvasti vastaamaan trendejä ja muutoksia.

Turiformin mallistossa käytetään paljon maanläheisiä värejä. Sinisen eri sävyt vievät ajatukset taivaalle ja merelle. Sininen on erinomainen väri makuuhuoneen sisustukseen, sillä rauhoittaa ja edistää hyvää unta. Vihreä väri auttaa pysähtymään kaiken kiireen keskellä, se pyytää olemaan rauhallisesti ja rennosti. Yhdistele värejä oman makusi, tyylisi ja tarpeesi mukaan – kaikilla pitää olla mahdollisuus sisustaa oma koti juuri sellaiseksi kuin haluaa!

Turiformin kodintekstiilit Kodin1:llä

Meille Kodin1:llä on tärkeää, että voit tehdä kodistasi persoonallisen! Voit olla varma, että löydät meiltä viimeisimmät uutuudet ja trendit aina todella edullisesti. Siksi valikoimmekin tarkoin, mitä tuotemerkkejä verkkokauppaamme valitsemme. Turiform on tuotemerkki, joka mielestämme symbolisoi designia, laatua ja tyyliä. Siksi olemmekin valikoineet Turiformilta kaikki suosikkimme sinun nähtäväksesi ja tutustuttavaksesi. Valikoimastamme löydät muun muassa nämä Turiformin tuotteet:

  • Turiform pussilakanat
  • Turiform tyynyt
  • Turiform vuodevaatteet
  • Turiform lakanat
  • Turiform verhot
  • Turiform pussilakanasetit
  • Turiform torkkupeitot ja viltit
  • Turiform pyyhkeet

Turiformin kodintekstiileissä on useita väri- ja materiaalivaihtoehtoja, joten tutustu valikoimaan ja valitse rauhassa omat suosikkisi. Tervetuloa Kodin1:lle!

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Väri
Materiaalityppi
Kategoria
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Kampanja