VM Carpet

1273 tyylikästä tuotetta
cbad33a2be45675ecdf68a2a036fc381.jpg
Vuonna 1973 Arto ja Aila Viita-aho perustivat mattokutomon Karvalan kylään, Lappajärven rannalle. Yritys on edelleen samalla paikalla ja osaaminen on siirtynyt uusille sukupolville – Viita-ahon perhe vaalii edelleen ainutlaatuista perintöä. Tuotteiden suunnittelussa innoittajina ovat olleet aidot luonnonmateriaalit, kuten puuvilla, pellava, villa ja paperinaru. Yritys luo ajanmukaista skandinaavista designia yhteistyössä maamme eturivin suunnittelijoiden kanssa. Yrityksen perustajalle, Arto Viita-aholle kutomo oli paikka, jossa sai toteuttaa uusia ideoita. Inhimillisyys ja kekseliäisyys sekä pohjalainen rehellisyys ja ystävällisyys yhdistettynä innovatiivisuuteen loivat asenteen, josta yritys ammentaa nykyisen osaamisensa – tuloksena tästä on moderni suomalainen mattotehdas.
Lajittelu

VM Carpetin matot kestävät erinomaisesti niin aikaa kuin kulutustakin

Kodin1:n kattavasta mattovalikoimasta löydät myös laadukkaat kotimaassa valmistetut VM Carpetin matot. Suuri osa VM Carpetin matoista valmistetaan yrityksen omalla kutomolla Lappajärvellä. Valikoimaan kuuluu niin nukka- ja villamattoja kuin myös puuvilla-, sisal- ja paperimattoja. Mattoja ovat suunnitelleet tunnetut suomalaiset suunnittelijat, kuten Hanna Korvela, Jukka Rintala sekä Ristomatti Ratia.

VM Carpetin Hattara-sarjan mattoja yhdistää pehmeät pastellisävyt, jotka luovat lempeän taustan tilan sisustukselle. Tuohi villa-paperinarumatoissa on elävä, hieman kiiltävä pinta. Kelo-matot taas edustavat perinteisiä ja klassisia paperinarumattoja. Ylellisen pehmeissä Satine-matoissa on lyhyt nukka, joka kestää kovaakin kulutusta.

Laajasta VM Carpetin mattovalikoimasta löydät varmasti kotiisi sopivat matot, niin suuret kuin pienetkin.

Suodata
Lajittelu (Tykätyimmät)
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Muoto
Tyyli
Kategoria
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)