categoryTopBlock
Kissa

Kissojen kalusteet

182tuotetta
Kampanja

Aktivoi kissaasi leikkimään ja kiipeilemään

Oikeanlainen kissan kaluste on täydellinen tapa välttää seinien ja huonekalujen raapimista, mutta myös antaa kissalle paikka aktiiviseen leikkiin ja kiipeilyyn. Kodin1:n valikoimassa on paljon erilaisia ja erikokoisia kissojen kiipeilytelineitä ja kaapimispuita.

Miten suuri kissan kiipeilypuun tulisi olla?

Yleensä sanotaan, että mitä enemmän sinulla on kissoja, sitä suurempia niiden kiipeilytelineiden ja raapimispuiden tulisi olla. Toki yhdellekin kissalle voi ostaa suuren kiipeilypuun. Se vie tietysti reilummin tilaa kuin pieni, mutta vastaavasti antaa kissalle enemmän tilaa kiipeillä, raapia, leikkiä ja riehua.

Miksi kissa tarvitsee raapimispuun?

Ilman raapimispuuta voi olla vaarana, että kissa kynsii pilalle tapetit, sohvan, sängyn tai jonkun muun paikan, jonka se kokee sopivaksi raamiselle. Jos kissalla on raapimispuu, johon se voi rauhassa terottaa kynsiään, jättää se luultavasti huonekalut ja tapetit rauhaan.

Vaativatko kaikki kiipeilypuut asennusta?

Suuremmat kiipeilytelineet ja kissojen kalusteet vaativat yleensä kiinnittämistä seinään tai kattoon. Kun tilaat kissallesi kalusteet Kodin1:ltä, saat toimituksen mukana tarvittavat asennusohjeet. Pienemmät ja matalammat telineet sekä majat eivät yleensä vaadi asentamista.

Miksi kissan kiipeilypuut kannattaa ostaa netistä?

Meillä Kodin1:ltä on valtava valikoima erilaisia kissojen raapimispuita, kiipeilytelineitä ja majoja. Nettikaupassamme sinun on helppo tutustua eri vaihtoehtoihin ja valita niistä omalle lemmikillesi sopivin vaihtoehto. Ostaminen on helppoa ja turvallista. Meillä on aina edullinen rahti ja 14 päivän palautusoikeus.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Materiaali
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja