Missing translation for header.skipToContent

KampanjassaTyöpöytävalaisin

11 tuotetta
Näyttää 11 tuotetta 11 tuotteesta

Kodin1:ltä löydät kaikenmalliset, -tyyliset ja -väriset valaisimet työpöydälle. Meiltä löydät sekä klassiset että modernit työvalaisimet monen värisinä. Etsitkö tyylikästä, messingin väristä työpöytävalaisinta? Tai ehkäpä retrohenkinen on enemmän sinun makuusi. Voit myös valita lampun, jossa yhdistyy kaksi fiksua toimintoa – valaisin ja suurennuslasi. Valikoimastamme löydät tyylikkään näyttävät valaisimet, jotka ilmeellään viimeistelevät työhuoneen tai -pisteen sisustuksen. Ehkä haluatkin perinteisen mustan tai valkoisen lampun. Mitä ikinä etsitkään, löydät sen meiltä, helposti ja nopeasti. Kodin1:n valaisimilla saat työpisteen valaistua tyylillä!

Työvalaisimen valinta

Tyylikkäiden ja käytännöllisten työvalaisimien valikoima on runsas. Miten ihmeessä niistä osaa valita juuri oikean? Tärkeintä on, että valaisin täyttää työpäivän aikana syntyvän valaistustarpeen. Jos työskentelet pöydän ääressä tehden työtä, joka ei tarvitse erityistä valon suuntaamista, voit valita yksinkertaisemman valaisimen kuin, jos teet tarkkaavaisuutta vaativaa työtä, jossa valoa tarvitaan vaihtelevasti pöydän eri alueille. Tällöin kannattaa valita työvalaisin, jossa on säädettävä, varsi ja suunnattava varjostinosa. Tällöin pystyt suuntaamaan valon parhaalla mahdollisella tavalla varmistaen, että silmäsi eivät rasitu turhasta. Kodin1:n valikoimasta löydät tarkoin valikoidut ja laadukkaat työpöytävalaisimet. Miksipä et tekisi työympäristöstäsi yhtä trendikästä ja tyylikästä kuin kotisi muista tiloista? Hyvä valaistus auttaa jaksamaan pitkälle!

Yksi työpöytävalaisin – monta toimintoa

Työvalaisimen paikka ei ole ainoastaan työhuoneen työpöydällä. Käytännöllinen työpöytävalaisin toimii lukuvalona lukunurkkauksen sivupöydällä tai yöpöytävalona makuuhuoneessa. Olohuoneeseen sopii erinomaisesti trendikäs messinkinen työvalaisin, joka käytännöllisyyden lisäksi on tyylikäs, ja antaa näin sisustukselle ilmettä toimien samalla erinomaisena lukuvalona sohvan ääressä. Meiltä löydät eri vaihtoehdot helposti ja nopeasti!