Missing translation for header.skipToContent

Kesän hullut hinnat - säästä jopa 60%!

Täältä löydät Kodin1:n alennuskoodit

Käyttämämme henkilökohtaiset alennuskoodit lähetämme tavallisesti suoraan asiakkaille. Jottei yksikään ale, kampanja tai alennuskoodi jäisi sinulta huomaamatta, kannattaa sinun tilata uutiskirjeemme. Sivun alareunasta voit tilata uutiskirjeen itsellesi.

Kodin1:n tavarantoimittajien alennuskoodit

Silloin tällöin saamme alennuskoodeja tavarantoimittajiltamme. Tällöin he luultavasti haluavat kiinnittää huomiota valikoimansa uusiin tuotteisiinsa, niiden tarjous- ja alehintoihin sekä erilaisiin etuihin. Jottet ohittaisi ajankohtaisia kampanjoita, pidä silmällä Kodin1:n kampanjasivua.

Miten varmistan, ettei mikään hyvä etu jää huomaamatta?

Se on helppoa! Tilaamalla uutiskirjeemme, saat aina tiedon uusimmista tarjouksista ja kampanjoista. Voit seurata meitä myös sosiaalisessa mediassa, jossa kerromme viimeisimmistä uutuuksista. Kannattaa myös tutustua Kodin1:n kampanjasivuun, jottet ohita viimeisimpiä kampanjoita tai alennuskoodeja.

Onko Kodin1:llä löytönurkka?

Totta kai meillä on! Löytönurkasta voit löytää tuotteita todella edullisesti. Nämä tuotteet voivat olla valikoimastamme poistuvia tuotteita tai tuotteita, joita varastossamme on todella paljon. Täältä löydät huonekaluja ja sisustustuotteita uskomattoman edullisesti.