Missing translation for header.skipToContent

Älä missaa KESÄALE - hulluja tarjouksia kotiin & terassille!

Puuöljy kalusteille 250 ml - Puun hoito - Puun huolto
Puuöljy kalusteille 250 ml - Puun hoito - Puun huolto
1 / 2

Be Basic

Puuöljy kalusteille 250 ml

Hinta
43
00
Toimitetaan normaalisti 3-8 arkipäivän sisällä

Tuotteesta

Tuotteesta

  • Tuotemerkki: Be Basic
  • Sarja:
  • Tuotenumero: 2059848

Tuotetiedot

Tuotenumero: 2059848
Muuta
Sarja

Yleistä

Tämä puuöljy puhdistaa, hoitaa ja tarjoaa lisää suojaa puulle. Se on erityisesti kehitetty säilyttämään huonekalujasi tutkimus- ja kehitystiimimme ja toimittajiemme yhteisten ponnistelujen avulla.

Tämä puuöljy ravitsee, suojaa ja parantaa kallisarvoisen puun luonnollista kauneutta, luoden vettähylkivän pinnan puulle kalusteen suojaamiseksi. Puuöljysuoja on erityisesti kehitetty kaikentyyppiselle puulle, kuten tammelle, pyökille, pähkinäpuulle, männylle ja sisäkalusteille. Tätä puuöljyä voidaan käyttää öljyttyjen pintojen alkukäsittelyyn ja huoltoon. Öljy tiivistää ja palauttaa puukalusteidesi luonnollisen kauneuden ja kiillon, nuorentaen ja antaen niille raikkaan ja puhtaan kosketuksen. Se soveltuu käytettäväksi tiivistämättömissä, öljykäsitellyissä puukalusteissa. Puuöljyä voidaan käyttää (ohjeiden mukaan) helposti sisätiloissa raskaasti rasituksen alaisena oleville pinnoille, kuten leikkuulaudoille, puupöydille, keittiön työtasoille, täyspuisille huonekaluille, lattialaudoille, parketille, sekä käsittelemättömälle puulle, kuten tammelle, pyökille, pähkinäpuulle ja männylle.

  • Väri: ruskea ja valkoinen
  • Pehmeän liinan koko: 17 x 15 cm (P x L)
  • Kapasiteetti: 250 ml
  • Sisältää korkin ja lisäkorkin
  • Monikerroksinen pullon etiketti
  • Sisältää ohjekirjan

Arvostelut

Tuotteella ei ole arvosteluja

Toimitus

Toimitetaan normaalisti 3-8 arkipäivän sisällä

Toimitustapa

Toimitamme tilauksesi aina edullisesti ja luotettavasti. Pienemmät ja kevyemmät tuotteet toimitetaan lähimpään noutopisteeseen ja suuremmat kotiosoitteeseesi kadunvarsitoimituksena. Rahtimaksu lisätään kassalla.

 

Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää? Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua! Voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostilla.

Ota yhteyttä asiakastukeen

Usein ostettu yhdessä

Valitut lisätarvikkeet

Vastaavia tuotteita