Missing translation for header.skipToContent

Juuri nyt: ILMAINEN RAHTI koko ostoksestasi!*

Päättyy:

*Koskee uusia yli 599€ tilauksia

Näyttää 19 tuotetta 19 tuotteesta

Pinnasänky on pieni ja turvallinen sänky vauvoille ja pienille lapsille. Se on suunniteltu tarjoamaan turvallisen ja mukavan nukkumispaikan lapselle. Pinnasängyn reunat ovat korkeat ja usein varustettu turvallisilla pinnasuojuksilla, jotka estävät lapsen putoamisen sängystä. Sängyn pohja on säädettävissä eri korkeuksiin, jotta se kasvaa lapsen mukana. Pinnasänky tarjoaa myös suojaisan ympäristön, joka auttaa lasta nukahtamaan ja nukkumaan rauhallisesti. Se on tärkeä hankinta vauvan tarvikkeisiin ja auttaa vanhempia varmistamaan lapsensa turvallisen unen.

Usein kysyttyjä kysymyksiä pinnasängyistä

  • Mikä on turvallisin ikävaihe, jolloin vauva voi käyttää pinnasänkyä?

    Turvallisin ikävaihe, jolloin vauva voi käyttää pinnasänkyä, on yleisesti ajateltuna noin 6-12 kuukauden ikä. Tässä vaiheessa vauva on yleensä tarpeeksi vahva ja kehittynyt hallitsemaan pään ja kaulan liikkeitä sekä kääntymään ja liikkumaan sängyssä turvallisesti. On kuitenkin tärkeää huomioida, että jokainen vauva kehittyy omaan tahtiinsa, joten on hyvä seurata tarkasti lapsen kehitystä ja kuunnella lääkärin tai terveydenhuollon ammattilaisen antamia suosituksia ennen pinnasängyn käyttöönottoa.
  • Minkä kokoisia pinnasänkyjä on saatavilla?

    Pinnasänkyjä on saatavilla eri kokoisina. Yleisimpiä kokoja ovat 60x120 cm ja 70x140 cm. Joissakin tapauksissa saatavilla voi olla myös muita kokoja, mutta nämä kaksi ovat yleisimpiä standardeja.
  • Miten pinnasänkyä voi puhdistaa ja huoltaa?

    Pinnasängyn puhdistuksessa ja huoltamisessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin: Pinnasängyn päivittäinen puhdistus: Käytä pehmeää kosteaa liinaa tai sientä pinnasängyn puhdistamiseen päivittäin. Voit käyttää mietoa saippuavettä tarvittaessa. Varmista, että pinnasänky on täysin kuiva ennen kuin laitat siihen patjan tai lakanat takaisin. Patjan puhdistus ja hoito: Puhdista patja säännöllisesti imuroimalla tai tuulettamalla sitä ulkona. Jos patja on likainen tai siinä on tahroja, voit pyyhkiä sen kostealla liinalla tai käyttää patjan suojapussia. Tarkista myös patjan kunto säännöllisesti, ja vaihda se tarvittaessa uuteen. Lakanoiden vaihto: Vaihda pinnasängyn lakanat säännöllisesti. Pese lakanat ohjeiden mukaan ja varmista, että ne ovat täysin kuivat ennen käyttöä. Rautaosien tarkistaminen: Tarkista säännöllisesti pinnasängyn rautaosat, kuten pohjan säätömekanismit ja pinnasängyn sivuseinät. Varmista, että ne ovat turvallisessa kunnossa eikä niissä ole teräviä tai vaurioituneita osia. Noudata aina pinnasängyn valmistajan ohjeita puhdistuksessa ja huoltamisessa. Jos sinulla on epäilyksiä tai kysymyksiä, ota yhteyttä valmistajaan tai asiantuntijaan.