categoryTopBlock
Kaikki Lemmikkien kalusteet

Häkit & kuljetushäkit

122kpl häkit & kuljetushäkit

Turvalliset ja viihtyisät kuljetushäkit lemmikillesi

Anna lemmikillesi koti, joka kertoo sen, miten paljon sinä hänestä välität. Kodin1.llä olemme sitä mieltä, että lemmikit ansaitsevat mukavat oltavat niin kotona kuin matkallakin. Siksi olemme valikoineet valikoimaamme niin pieniä kuin suuriakin häkkejä, sekä sisäkäyttöön kuin uloskin. Materiaali- ja kokovaihtoehtoja on useita. Kun on aika matkustaa, löydät meiltä tarvittavat kantokassit ja kuljetushäkit, jotka ovat sekä mukavia että turvallisia, ja joissa eläimet viihtyvät. Kaiken lisäksi sinun helppo kantaa niitä tai pakata ne autoon.

Millaisia häkkejä valikoimassa on?

Kodin1:ltä löydät häkit niin suurille kuin pienillekin lemmikeille. Voit ostaa meiltä lintuhäkit, kanihäkit, koiran ulkoiluhäkit ja paljon muuta.

Viihtyykö lemmikkini häkissä?

Varmasti. Kaikki häkit on suunniteltu lemmikin tarpeiden mukaan niin, että niissä on erilaisia mukavuuksia. Useat häkit sopivat niin sisälle kotiin lemmikin oleskelupaikaksi tai ne voi sijoittaa ulos nurmikolle. Pienille, hyppimisestä ja kiipeilystä nauttiville lemmikeille on häkkejä, joissa on useita tasoja ja tikkaita, joita pitkin voi kiipeillä.

Millaisia materiaaleja on valittavissa?

Kodin1:n valikoimassa on eri materiaaleista, kuten puusta ja metallista valmistettuja häkkejä. Kuljetukseen sopivia tuotteita on saatavana niin kiinteinä häkkeinä kuin kevyinä laukkuina ja kasseina, joissa on ikkunoita ja ilmavaihtoaukkoja. Kaikki häkit ja kuljetuslaukut on suunniteltu niin, että lemmikki pysyy turvallisesti paikallaan mukavimmalla mahdollisella tavalla.

Voiko lemmikkihäkin ostaa netistä?

Tietysti. Kodin1:ltä voit ostaa esimerkiksi lintuhäkit netistä, helposti ja mukavasti. Tutustu valikoimaamme ja valitse omalle lemmikillesi parhaiten sopiva häkki ja tilaa se suoraan verkkokaupastamme.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Pituus
Korkeus
Väri
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä