Missing translation for header.skipToContent

30€ LISÄalennus ostaessasi yli 400€! Koodi: 30OFF

Päättyy:

Näyttää 24 tuotetta 1125 tuotteesta
1
...
47

Osta kylpyhuonetekstiilisi meiltä Kodin1:ltä. Laajassa valikoimassamme on erivärisiä, -tyylisiä, -kokoisia vaihtoehtoja, jotta sinä löydät juuri omaan kylpyhuoneeseesi sopivat kylpyhuonetekstiilit. Käsipyyhkeillä, kylpypyyhkeillä ja kylpylakanoilla on suuri merkitys viihtyisässä ja kutsuvassa kylpyhuoneessa. Haluamme, että sinulla on mahdollisuus luoda unelmiesi kylpyhuone, oli se siten tyyliltään millainen tahansa. Tervetuloa tutustumaan Kodin1:n edullisiin kylpyhuonetekstiileihin netissä!

 • Mitä kylpyhuonetekstiilejä tarvitsen?

  Kylpyhuoneeseen tarvitset hyvin kosteutta imeviä ja pehmeitä käsipyyhkeitä ja kylpylakanoita. Kylpymatto pitää jalkasi kuivina ja lämpiminä. Kodin1:ltä löydät eriväriset, erikokoiset ja eri materiaaleista valmistetut kylpyhuonetekstiilit. Meiltä löytyy jotakin jokaiseen kylpyhuoneeseen ja tyyliin.
 • Miten luon kylpyhuoneeseen ylellisen tunnelman?

  Tyylikkäillä kylpyhuonetekstiileillä luot helposti ylellisen tunnelman kylpyhuoneeseesi. Toteuta tunnelma esimerkiksi kylpyhuonematoilla, käsipyyhkeillä ja kylpylakanoilla. Ylelliseen tunnelmaan pääsee valitsemalla toisiinsa sopivia tekstiilejä ja ripustamalla ne tyylikkäästi. Näin kylpyhuoneesi näyttää aina siistiltä ja raikkaalta, mutta myös kodikkaalta ja ylelliseltä.
 • Mitä minun kannattaa ottaa huomioon kylpyhuonetekstiilejä valitessa?

  Aina on hyvä olla erilaisia pyyhkeitä eri tarkoituksiin. Isoon kylpypyyhkeeseen on mukava kuivata itsensä suihkun tai kylvyn jälkeen. Suureen kylpylakanaan kääriytyminen tuntuu ylelliseltä. Pitkien hiusten kuivaamista varten on hyvä olla oma pyyhkeensä, samoin kun kasvot on hygieenistä pyyhkiä erilliseen pyyhkeeseen.
 • Minkä väriset kylpyhuonetekstiilit minun kannattaa valita?

  Ei ole olemassa kylpyhuonetekstiilien oikeaa tai väärää väriä. Kodin1:n valikoimassa on monia kauniita kylpyhuonetekstiilejä, jotka sopivat kaikille. Oli kylpyhuoneesi väritys sitten mikä tahansa, löydät meiltä varmasti sopivan väriset kylpytekstiilit. Jos haluat kylpyhuoneeseen rauhallisen tunnelman, kannattaa tutustua harmaisiin, mustiin tai valkoisiin kylpymattoihin ja pyyhkeisiin. Ei kuitenkaan ole väärin valita kylpyhuoneeseen vaikkapa vihreitä tai vaaleanpunaisia tekstiileitä. Katsele rauhassa ja valitse ne värit, jotka eniten miellyttävät sinua.