Missing translation for header.skipToContent

Juuri nyt: ILMAINEN RAHTI koko ostoksestasi!*

Päättyy:

*Koskee uusia yli 599€ tilauksia

Näyttää 5 tuotetta 5 tuotteesta

Painopeitto on kasvattanut suosiotaan viime vuosina erityisesti unihäiriöiden hoidossa. Painopeitto on tarkoitettu käytettäväksi nukkumisen aikana ja sen paino jakautuu tasaisesti ympäri kehoa. Painopeiton on todettu helpottavan unen saantia, lievittävän unettomuutta ja ahdistusta sekä vähentävän stressiä. Painopeiton käyttöä suositellaan erityisesti niille, jotka kärsivät unihäiriöistä tai ahdistuksesta. Painopeiton valinnassa on tärkeää kiinnittää huomiota sen painoon, koon ja materiaaliin, jotta se sopii käyttäjän yksilöllisiin tarpeisiin.

Usein kysyttyjä kysymyksiä painopeitoista

  • Mikä on painopeitto ja miten se toimii?

    Painopeitto on peitto, joka on täytetty pienillä, painavilla palloilla tai siruilla. Tämä peitto on suunniteltu tarjoamaan syvää painetta keholle, joka auttaa rentoutumaan ja rauhoittumaan. Paino peiton päällä antaa tunteen, kuin kehoon kiedottaisiin lempeästi puristava sylikohtaus. Tämä puristava tunne saa aikaan miellyttävän ja rauhoittavan tuntemuksen, joka voi auttaa nukahtamaan nopeammin ja parantaa unen laatua. Painopeiton uskotaan myös auttavan vähentämään ahdistusta, stressiä ja levottomuutta.
  • Mitkä ovat painopeiton hyödyt ja kenelle se sopii?

    Painopeiton hyödyt voivat olla esimerkiksi rentoutuminen, stressin lievittäminen, unen laadun parantuminen ja ahdistuksen helpottaminen. Painopeitto sopii yleisesti ottaen kaikille, jotka haluavat parantaa unen laatuaan tai kamppailevat stressin ja ahdistuksen kanssa. Se voi olla erityisen hyödyllinen myös esimerkiksi levottomien jalkojen, unettomuuden tai ADHD:n hoitamisessa. Painopeittoa ei kuitenkaan suositella henkilöille, joilla on hengitysvaikeuksia tai muita vakavia terveysongelmia.
  • Miten painopeitto tulisi pestä ja huoltaa?

    Painopeitto tulisi pestä erikseen muista tekstiileistä. Käsinpesu on suositeltavaa, mutta jos peset painopeittoa koneessa, käytä vain mietoa pesuainetta ja pese se hellävaraisella pesuohjelmalla. Älä käytä huuhteluainetta, sillä se voi heikentää painopeiton ominaisuuksia. Painopeitto tulisi kuivata ilmavasti, ei kuivausrummussa. Tarvittaessa voit ravistella painopeittoa ilmavassa paikassa, jotta sen täyte pysyy tasaisena.