Missing translation for header.skipToContent
Näyttää 24 tuotetta 25 tuotteesta
12

Tyyny on pehmeä ja usein neliön tai suorakaiteen muotoinen esine, joka on tarkoitettu tukemaan päätä nukkuessa tai istuessa. Tyynyjä on erilaisia kokoja, muotoja, värejä ja materiaaleja, kuten höyheniä, untuvaa, polyesteria tai vaahtomuovia. Tyynyjen käyttö on yleistä ympäri maailman ja ne ovat tärkeä osa mukavaa nukkumis- ja istumisasentoa. Tyynyjä käytetään myös koristamaan huoneita ja lisäämään mukavuutta sohvalla tai nojatuolissa istuttaessa. Hyvä tyyny valitaan henkilön nukkuma- tai istuma-asennon ja mieltymysten mukaan.

Usein kysyttyjä kysymyksiä tyynyistä

  • Miten tiedän, mikä tyynyn kiinteys on sopiva minulle?

    Oikean tyynyn kiinteys riippuu pääasiassa nukkujan mieltymyksistä ja nukkuma-asennosta. Selkä- tai vatsallaan nukkuvalle sopii yleensä matala ja pehmeä tyyny, kun taas kyljellään nukkuva tarvitsee korkeamman ja tukevamman tyynyn pään ja kaulan tukemiseen. Ennen ostopäätöstä kannattaa kokeilla erilaisia tyynyjä ja valita se, joka tuntuu mukavimmalta omassa nukkumisasennossa.
  • Kuinka usein minun pitäisi vaihtaa tyynyt?

    Tyynyjä tulisi vaihtaa noin kerran vuodessa, mutta allergioiden tai astman tapauksessa useammin. Tyynyä kannattaa myös tuulettaa ja ravistella säännöllisesti.
  • Mitkä ovat yleisimpiä tyynyjen kokoja?

    Yleisimpiä tyynyjen kokoja ovat 50x60 cm, 50x70 cm ja 60x80 cm. Näiden lisäksi on myös muita kokoja, kuten koristetyynyjen kokoja, mutta nämä kolme ovat yleisimpiä käytössä olevia kokoja.