categoryTopBlock
Ruoanlaitto

Vuoat & astiat

4tuotetta

Laadukkaat vuoat & pellit

Oikeat keittiötuotteet ovat olennaisia kun tehdään ruokaa koko perheen yhteisiin ruokailuhetkiin. Keittiö ei ole täydellinen ilman oikeita vuokia ja peltejä. Tyylikkäät uunivuoat ja uunipellit löydät Kodin1:n valikoimasta. Valikoimassamme on paljon erimallisia ja erivärisiä vuokia ja peltejä, joista löydät varmasti omaan keittiöösi sopivat.

Mitä ruokia voi valmistaa uunivuoassa ja uunipellillä?

Vain mielikuvitus on rajana sille, millaisia vuokia vuoissa ja pelleillä voi valmistaa. Keittokirjoista löydät paljon ohjeita, joiden mukaan voit valmistaa herkullisen aterian joko uunivuokassa tai paistopellillä. Uunipelti on käytännöllinen lisä leivonnaisten paistamisessa.

Mitä voi paistaa Gerbera uunivuoassa?

Gerbera uunivuoassa voit paistaa erilaisia leivonnaisia. Muista kuitenkin voidella vuoka huolellisesti ennen taikinan lisäämistä. Vuokaa voi käyttää myös mikroaaltouunissa ja sen voi tarvittaessa laittaa pakastimeen.

Millaisia vuokia ja peltejä keittiössä tarvitaan?

Keittiössä ei voi koskaan olla liian monta peltiä tai vuokaa. Mitä enemmän niitä on, sitä parempi. Näin voit samanaikaisesti laittaa ruokaa ja leipoa. Valikoimassamme on useita sarjoja, joista löydät yhteensopivat vuoat ja kulhot, jolloin astiat on helppo valita sopimaan keittiön sisustukseen.

Miten ostan uunivuoan tai pellin netistä?

Kodin1:n verkkokaupasta löydät laajan valikoiman laadukkaita ja edullisia vuokia ja peltejä. Voit valita omaan makuusi, tarpeisiisi ja kotiisi sopivat tarvikkeet. Värikkäillä ja iloisilla keittiötarvikkeilla saat keittiöön hauskan ilmeen, ja teet ruoanlaitosta ja leipomisesta mukavampaa.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Materiaali
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä