categoryTopBlock
Lajittelu

Roskakorit & jäteastiat

48tuotetta
Kodin1:n valikoimasta löydät edulliset roskakorit ja jäteastiat. Meillä on laaja valikoima, josta löydät kannelliset roskakorit sekä poljinroskikset. Meillä on paljon erilaisia roskiksia, joten löydät varmasti Kodin1:ltä juuri omaan tarpeeseesi, tyyliisi ja kotiisi sopivat roskikset.

Kuinka monta roskista kotona pitäisi olla?

Tarvittavien roskisten määrä riippuu paljolti elämäntilanteestasi ja siitä, miten jätehuolto on kotosi lähellä hoidettu. Yleisesti ottaen, kannattaa hankkia oma roskakorinsa niin energiajätteelle, ruokajätteelle, lasille, paperille, sekajätteelle ja metallille. Myös muoviroskat voi kerätä omaan koriansa. Näin kierrättäminen ja kodin siistinä pitäminen helpottuu.

Mitä materiaalia roskaastioiden kannattaa olla?

Jos roskakori sijoitetaan ulos, on sen oltava tukeva ja kestettävä erilaisia sääoloja. Lisäksi sen on hyvä olla helposti siirrettävä. Roskis kannattaa puhdistaa usein, jotta ei muodostuisi ikäviä ja ei-toivottuja hajuja. Jos taas kyseessä on makuuhuoneessa sijaitseva jäteastia, ei sen materiaalilla ole suuremmin väliä. Valitse sen sijaan malli, josta pidät ja joka sopii kotisi sisustustyyliin.

Mihin roskakoria tai jäteastiaa tarvitaan?

Kodin eri tiloissa tarvitaan roskiksia, jotta roskat on helppo heittää pois. Riippumatta siitä ollaanko sisällä vai ulkona, roskakori kertoo selkeän viestin siitä, mihin roskat kuuluu laittaa. Toisin sanoen, roskakorit auttavat sinua pitämään kotisi siistinä ja raikkaana.
Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Materiaali
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä