Missing translation for header.skipToContent

Juuri nyt: ILMAINEN RAHTI kaikesta!*

Päättyy:

*Koskee uusia yli 599€ tilauksia

Näyttää 24 tuotetta 142 tuotteesta
1
...
6

Hyttysverkko on pieni mutta tärkeä osa monien ihmisten arkea etenkin kesäkuukausina. Se on ohut verkko, joka asennetaan esimerkiksi ikkunan tai oven eteen estämään hyttysten ja muiden hyönteisten pääsyn sisätiloihin. Hyttysverkko on erittäin hyödyllinen etenkin alueilla, joilla on runsaasti hyttysiä, sillä se auttaa välttämään hyttysten puremia ja sitä kautta myös mahdollisia sairauksia. Hyttysverkkoja on erilaisia kokoja ja tyyppisiä, joista jokainen löytää varmasti sopivan ratkaisun tarpeisiinsa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä hyttysverkoista

  • Mitä hyötyä hyttysverkosta on?

    Hyttysverkko on tärkeä suojakeino hyttysiä vastaan. Se estää hyttysten pääsyn sisätiloihin ja siten vähentää hyttysten aiheuttamaa häiriötä ja mahdollisuutta levittää tauteja. Hyttysverkon avulla voi myös nukkua yönsä rauhassa ilman hyttysten ininää korvissa ja puremia iholla.
  • Minkä kokoisen hyttysverkon tarvitsen?

    Tarvittavan hyttysverkon koko riippuu siitä, mihin tarkoitukseen sitä tarvitset. Esimerkiksi makuupussin päälle asetettava hyttysverkko kannattaa valita sen mukaan, että se peittää koko makuupussin alueen ja on riittävän korkea, jotta hyttyset eivät pääse yläpuolelta sisään. Teltan oviaukkoon tai ikkunaan tulevan hyttysverkon koon valinta riippuu puolestaan siitä, kuinka suuri aukko on ja millaisen suojan haluat hyttysille antaa. Yleisesti ottaen hyttysverkkojen koot vaihtelevat pienistä yksittäisiin henkilöihin tarkoitetuista verkoista suurempiin telttakokoisiin verkkoihin.
  • Onko hyttysverkko helppo puhdistaa?

    Kyllä, hyttysverkon puhdistaminen on yleensä helppoa. Verkon voi imuroida tai pyyhkiä kostealla liinalla. Tarvittaessa verkon voi myös irrottaa ja pestä esimerkiksi miedolla saippuavedellä. On tärkeää pitää hyttysverkko puhtaana, jotta se säilyttää hyvin ilmanvaihdon ja suojaa hyönteisiltä.