categoryTopBlock
Ulkosäilytys

Puutarhateltta & säilytysteltta

358tuotetta
Kampanja

Maksimoi ulkoilmaelämä puutarhateltalla ja säilytysteltalla

Säiden salliessa haluamme viettää aikaa ulkona niin paljon kuin mahdollista. Kaikesta tulee hieman erilaista ja paljon mukavampaa, kun käytettävissä on puutarhateltta. Se lisää niin lasten leikkimahdollisuuksia kuin aikuisten oleiluakin. Ulkoteltta antaa suojaa niin sateelta kuin auringonpaahteeltakin. Teltan pitäminen pihassa on mukavaa niin lapsille kuin aikuisillekin. Kodin1:ltä löydät erilaisia piha- ja juhlatelttoja.

Onko teltan pystyttäminen vaikeaa?

Teltan mukana saat helpot ja yksinkertaiset asennusohjeet. Teltan kasaamiseen ja asennukseen vaaditaan vähintään kaksi henkilöä.

Löytyykö valikoimasta muitakin kuin vain juhlatelttoja?

Kyllä, valikoimastamme löytyy myös säilytykseen sopiva telttoja. Varastoteltat sopivat vaikkapa puutarhan työvälineiden ja -koneiden säilyttämiseen. Valikoimassamme on myös edullisia autotallitelttoja, joihin saa suojaan auton tai vaikka peräkärryn. Autotalliteltassa auto on talvella suojassa lumelta ja jäältä. Kesällä se on taas varjossa ja pysyy sisältä viileämpänä. Käytännöllistä ja helposti asennettavaa!

Kestääkö varastoteltta kosteutta?

Teltta suojaa sen sisällä olevia tavaroita sään eri elementeiltä. Jos epäilet, että sää on hyvin sateinen ja kostea, kannattaa teltta käsitellä jollakin kosteussuojalla. Joka tapauksessa teltta suojaa omaisuuttasi ja pitää sen piilossa katseilta.

Tarvitsenko puutarhateltan pystyttämiseen luvan?

Et, telttaa ei lasketa kiinteäksi rakennukseksi, joten se ei tarvitse rakennuslupaa. Jotta naapurisopu säilyisi, kannattaa teltan pystyttämisestä kertoa naapureille etukäteen, varsinkin, jos teltta sijoitetaan lähelle tontin rajaa.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Materiaali
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja