Missing translation for header.skipToContent
Näyttää 24 tuotetta 362 tuotteesta
1
...
16

Maksimoi ulkoilmaelämä puutarhateltalla ja säilytysteltalla

 • Onko teltan pystyttäminen vaikeaa?

  Teltan mukana saat helpot ja yksinkertaiset asennusohjeet. Teltan kasaamiseen ja asennukseen vaaditaan vähintään kaksi henkilöä.
 • Löytyykö valikoimasta muitakin kuin vain juhlatelttoja?

  Kyllä, valikoimastamme löytyy myös säilytykseen sopiva telttoja. Varastoteltat sopivat vaikkapa puutarhan työvälineiden ja -koneiden säilyttämiseen. Valikoimassamme on myös edullisia autotallitelttoja, joihin saa suojaan auton tai vaikka peräkärryn. Autotalliteltassa auto on talvella suojassa lumelta ja jäältä. Kesällä se on taas varjossa ja pysyy sisältä viileämpänä. Käytännöllistä ja helposti asennettavaa!
 • Kestääkö varastoteltta kosteutta?

  Teltta suojaa sen sisällä olevia tavaroita sään eri elementeiltä. Jos epäilet, että sää on hyvin sateinen ja kostea, kannattaa teltta käsitellä jollakin kosteussuojalla. Joka tapauksessa teltta suojaa omaisuuttasi ja pitää sen piilossa katseilta.
 • Tarvitsenko puutarhateltan pystyttämiseen luvan?

  Et, telttaa ei lasketa kiinteäksi rakennukseksi, joten se ei tarvitse rakennuslupaa. Jotta naapurisopu säilyisi, kannattaa teltan pystyttämisestä kertoa naapureille etukäteen, varsinkin, jos teltta sijoitetaan lähelle tontin rajaa.