Tuotteesta
Yleistä
Väri:Värin nimi:Valkoinen, SininenUlkonäkö:MuoviKampanja:KampanjaTuotenumero:675202
Tekniset tiedot
Tuotenumero: 675202
Yleistä
Värin nimi
Valkoinen
Sininen
Väri
valkoinen
sininen
Ulkonäkö
Muovi
Tuotetiedot
Spa Start -sarja auttaa sinut helposti alkuun. Sarja sisältää kaikki tarvittavat hoitoaineet allasveden pitämiseksi puhtaana ja kutsuvana. Mukana on myös havainnollinen ja paljon tietoa sisältävä opas.

Sarja sisältää CleanTabit veden desinfiointiin testinauhoja, joilla pH- ja klooritaso voidaan helposti testata. pH-Plus- ja pH-Minus-säätöihin käytetään pH-tason säätöön. Filterfix kylpytynnyrin suodattimen tehokkaaseen puhdistukseen.

CleanTab on nopealiukoinen ja pH-neutraali tabletti, jota käytetään kylpytynnyrin täyttyessä sekä jatkuvaan desinfiointiin.
Spa Test Stripseillä pH- ja klooripitoisuus voidaan mitata nopeasti ja helposti. Tulos voidaan lukea helposti säiliöstä.
Optimaalinen klooripitoisuus on välillä 2,0 - 3,0 mg/l.

Terveen allasveden pH on 7,0–7,4. Terveellisellä vesitasapainolla saat parhaan hyödyn vedenhoitotuotteistasi. Jos uimaveden pH ei ole tämän vaihteluvälin välillä, sitä mukautetaan SPA pH-Plussalla tai SPA pH-Minuksella.

FilterFixiä käytetään suodattimen puhdistamiseen. Pienet epäpuhtaudet, mukaan lukien uimareista peräisin kuolleet ihosolut, voivat kertyä pinnoitteiksi, jotka tukkivat suodattimen. Tämän vuoksi suodatin on puhdistettava säännöllisesti 2-3 viikon välein.

Varmista, etteivät kemikaalit kostu säilytyksen aikana. Säilytetään alkuperäispakkauksessa, lukittuna ja lasten ulottumattomissa, kuivassa suojattuna pakkaselta sekä suoralta auringonvalolta.
4(1)
Arvostelut
4,0
1 Arvostelut

Valitse rivi arvostelujen suodattamiseen

Miten Kodin1 käyttää tuotearvosteluja?

Käytämme vain todellisten asiakkaiden tekemiä arvosteluja. Vain ostoksen tehneitä asiakkaita pyydetään jättämään tuotearvostelu. Pyyntö tehdään sähköpostitse asiakkaan ostohetkellä ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Lajittelu:Sopivin
Artem
Vahvistettu asiakas
01/07/23

Toimitus
Toimitetaan normaalisti 5-10 arkipäivän sisällä.
Toimitustapa

Toimitamme tilauksesi aina edullisesti ja luotettavasti. Pienemmät ja kevyemmät tuotteet toimitetaan lähimpään noutopisteeseen ja suuremmat kotiosoitteeseesi kadunvarsitoimituksena. Rahtimaksu lisätään kassalla.

Ehdot
14 päivän palautusoikeus
Useita maksutapoja
Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää? Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua! Voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostilla.

Ota yhteyttä asiakastukeen

Puhelin: 09 4245 4200

Aukioloajat:

Aloituspakkaus SPA

54
,
99
Säästät:35,00
39%
Kampanja
Maksa osissa, alk. 2/kk
Tuote myydään nopeasti!
Toimitetaan normaalisti 5-10 arkipäivän sisällä.
Kolme syytä valita meidät
Eri maksutapoja
Alk. 6,95 €
14 päivän palautusoikeus