Missing translation for header.skipToContent

Kesän hullut hinnat - säästä jopa 60%!

-50%
Muutama jäljellä
(1)
Ph-Plus SPA 1kg - Sininen/Valkoinen - Allaskemikaalit & klooritabletit

Swim & Fun

Ph-Plus SPA 1kg
Sininen/Valkoinen

Säästät
10
00
Alennettu Hinta
9
99
Alkuperäinen Hinta
19
99
Toimitetaan normaalisti 5-10 arkipäivän sisällä

Tuotteesta

Tuotteesta

  • Tuotemerkki: Swim & Fun
  • Värin nimi: Valkoinen,Sininen
  • Väri: Valkoinen,Sininen
  • Ulkonäkö: Muovi
  • Sarja:
  • Tuotenumero: 675204

Tuotetiedot

Tuotenumero: 675204
Muuta
Värin nimi
Valkoinen, Sininen
Väri
Valkoinen, Sininen
Ulkonäkö
Muovi
Sarja

Yleistä

Spa pH-Plus -rakeita käytetään nostamaan veden pH:ta, kun se on alle 7,0. Terveen uimaveden pH on 7,0–7,4. Terveellisellä vesitasapainolla saat parhaan hyödyn vedenhoitotuotteistasi. Kun pH on liian alhainen, vesi voi olla aggressiivista kylpylän metalliosia kohtaan. Jos pH on alle 7,0, nosta se pH-Plussalla. Jos arvo on yli 7,4, pienennä sitä pH-Miinuksella. Veden pH:ta testataan jatkuvasti Swim & Fun SPA -Test Stripseillä.

Annostus: 100 g SPA pH-Plus nostaa pH:ta 0,2/10 000 litraa vettä. Se vastaa 100 ml:n linjaa, jos käytät tuotteen kantta mitta-astiana. Liuota pH Plus pieneen määrään vettä puhtaassa muoviastiassa. Lisää ensin vesi. Anna pumpun käydä ja levitä liuos altaan reunaa pitkin. Ei saa sekoittaa muiden kemikaalien kanssa!

SPA pH-Plus toimitetaan käytännöllisessä muovisäiliössä, jonka kannessa on lapsilukko. Säiliöön on painettu yksityiskohtaiset ohjeet pohjoismaisilla kielillä sekä englanniksi, saksaksi ja puolaksi.

Varmista, etteivät kemikaalit kostu säilytyksen aikana. Säilytetään alkuperäispakkauksessa, lukittuna ja lasten ulottumattomissa, kuivassa suojattuna pakkaselta sekä suoralta auringonvalolta.

Arvostelut
5.0
(1)

Toimitus

Toimitetaan normaalisti 5-10 arkipäivän sisällä

Toimitustapa

Toimitamme tilauksesi aina edullisesti ja luotettavasti. Pienemmät ja kevyemmät tuotteet toimitetaan lähimpään noutopisteeseen ja suuremmat kotiosoitteeseesi kadunvarsitoimituksena. Rahtimaksu lisätään kassalla.

 

Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää? Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua! Voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostilla.

Ota yhteyttä asiakastukeen

Usein ostettu yhdessä

Valitut lisätarvikkeet

Vastaavia tuotteita